Πέμπτη 30 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις και συσκέψεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Πέμπτη

-- Η ΚΟΒ Γόννων Λάρισας πραγματοποιεί σύσκεψη γυναικών στις 5 μ.μ. στο καφέ «Nuevo», με ομιλήτρια την Μαρία Κωστή, υποψήφια βουλευτή Λάρισας με το ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Κέντρου Αθήνας καλεί σε σύσκεψη στις 7 μ.μ. στο cafe του βιβλιοπωλείου «Σύγχρονη Εποχή» (Μαυροκορδάτου 3). Θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Εκπαιδευτικών Αττικής.

-- Η ΚΟΒ Ιθάκης καλεί σε σύσκεψη με θέμα «Η "πράσινη ανάπτυξη", η πολιτική προστασίας του περιβάλλοντος και οι θέσεις του ΚΚΕ», στις 7.30 μ.μ. στην κοινοτική αίθουσα του Σταυρού. Θα μιλήσει ο Αντώνης Ραλλάτος, μέλος της ΚΕΟΕ του Κόμματος και υπεύθυνος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ.

Αύριο Παρασκευή

-- Η ΚΟΒ Σαντορίνης πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Νερό: Πηγή ζωής ή πηγή κέρδους;», στις 6 μ.μ. στην αίθουσα Εστίας στον Πύργο. Θα μιλήσουν η Διαμάντω Μανωλάκου, βουλευτής Β' Πειραιά και εκ νέου υποψήφια, και ο Ανδρέας Βλάχος, υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων.

-- Οι ΚΟ Υγείας και Εκπαίδευσης Ηρακλείου Κρήτης καλούν σε σύσκεψη με θέμα «Πρόνοια και Ειδική Αγωγή: Σύγχρονες ανάγκες και πραγματικότητα - Οι θέσεις του ΚΚΕ», στις 7 μ.μ. στην αίθουσα της Παλιάς Λαχαναγοράς, με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Υγείας - Πρόνοιας Αττικής καλεί σε συζήτηση - σύσκεψη με νέους νοσοκομειακούς γιατρούς στις 7.30 μ.μ. στο μπαρ «Ιμερος» (Λ. Αλεξάνδρας και Μαυροματαίων). Θα μιλήσουν ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ, και η Δήμητρα Σταματέλου, υποψήφια βουλευτής Α' Πειραιά.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Ξάνθης καλεί σε σύσκεψη με θέμα «Μεταφορές σύγχρονες - ασφαλείς - φθηνές, απαλλαγμένες από τις ματωμένες "ράγες" τους κέρδους», στις 8 μ.μ. στην αίθουσα Α1 του κτιρίου ΜΠΔ στα ΠΡΟΚΑΤ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ