Πέμπτη 30 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Νέοι στρατευμένοι μπορείτε να κάνετε τη διαφορά!

Με το σύνθημα «Νέοι στρατευμένοι μπορείτε να κάνετε τη διαφορά!» το ΚΚΕ απευθύνεται με 4σέλιδη ανακοίνωσή του στους νέους που υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία, μπροστά στη μάχη των εκλογών της 21ης Μάη.

Οπως τονίζεται μεταξύ άλλων στο κάλεσμα:

«Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι γνήσια αντιπολεμική, απάντηση στην επιθετική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, που μπλέκουν διαχρονικά τον λαό σε πολεμικές επιχειρήσεις, ασκήσεις, με το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.

Με δυνατό ΚΚΕ μπορείτε να διεκδικήσετε τη ζωή στο παρόν και το μέλλον σας, με τις αξίες και τα ιδανικά που σας αξίζουν! Μαζί με τους χιλιάδες φοιτητών, μαθητών και εργαζομένων, τη λαοθάλασσα ελπίδας και διεκδίκησης που κατέκλυσε όλη τη χώρα φωνάζοντας: "Ναι! Μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα! Υπάρχουν σήμερα όλες οι δυνατότητες!". Είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε! Την επομένη των εκλογών οι φαντάροι και οι οικογένειές τους πρέπει να γνωρίζουν πως όποια κυβέρνηση κι αν αναλάβει τη διαχείριση του κράτους, αυτό θα είναι φιλικό και ασφαλές για τους επενδυτές και την κερδοφορία τους, αλλά εχθρικό και επικίνδυνο για τον λαό, τη νεολαία και τις ανάγκες τους!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ