Τετάρτη 5 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις και συσκέψεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Τετάρτη

-- Στις 6 μ.μ. η ΚΟ Βιοτεχνών στη Δερβενακίων 75 στον Κορυδαλλό, με τον Θ. Καλαμπαλίκη, υποψήφιο βουλευτή Νότιου Τομέα Αθηνών.

-- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟ Εκτελωνιστών στα γραφεία του ΣΥΕΤΑΠΑ (Τσαμαδού 38, Πειραιάς), με τον Γρ. Χαραλαμπίδη, υποψήφιο βουλευτή Βόρειου Τομέα Αθηνών.

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Αλιβέρι, στο καφέ «Κοσμογωνιά», με την Γρ. Τσιβίκα, υποψήφια βουλευτή Εύβοιας.

-- Στις 7 μ.μ. στον Νέο Πύργο Εύβοιας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ειδικού Σχολείου, με τον Γ. Μαρίνο, βουλευτή Εύβοιας και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Νίκαιας στην πλατεία Κουμπάκη. Θα μιλήσουν και θα απαντήσουν σε ερωτήματα παρευρισκόμενων οι: Διαμάντω Μανωλάκου, βουλευτής Β' Πειραιά και εκ νέου υποψήφια, Γιώργος Πομάσκι, ομοσπονδιακός προπονητής στίβου και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, και Μαίρη Αγρογιάννη, γενική γραμματέας της Ενωσης Ιατρών Αθήνας - Πειραιά, παθολόγος στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Εκπαιδευτικών Βορειοδυτικής και Βόρειας Αθήνας στο «Vintage» (Μεσολογγίου 46, Ν. Ιωνία), με τον Σπ. Μαρίνη, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Αιγάλεω στο καφενείο «Ο Παύλος» (Δημοκρατίας και Ερμού), με τους υποψήφιους βουλευτές Δυτικού Τομέα Αθηνών Γ. Πέρρο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και Π. Παπανικολάου.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Πετρούπολης στο ΚΑΠΗ Πετρούπολης (Δωδεκανήσου 78) με θέμα «Αθλητισμός, δικαίωμα και ανάγκη για όλους», με τον Β. Σίμο, υποψήφιο βουλευτή Δυτικού Τομέα Αθηνών.

-- Στις 7 μ.μ. η ΤΕ Χανίων στο cafe «Δαναός» στη Ν. Χώρα, με τους υποψήφιους βουλευτές Μ. Γιαννάκη και Μ. Κλωνιζάκη.

-- Στις 7 μ.μ. ο Κώστας Δραγώτης, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη με διοικητικούς υπαλλήλους του Πανεπιστημίου Πατρών στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο (Φωκαίας 26).

-- Στις 7 μ.μ. ο Γιώργος Κωνσταντίνου, υποψήφιος βουλευτής Ζακύνθου του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη με ΕΒΕ και αυτοαπασχολούμενους, στην καφετέρια «MONK».

-- Στις 7.30 μ.μ. οι υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας του ΚΚΕ Δημήτρης Αγγελόπουλος και Χρήστος Πατούχας θα μιλήσουν σε σύσκεψη με αυτοαπασχολούμενους και εμποροβιοτέχνες στην αίθουσα Κ7 των Παλαιών Σφαγείων.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΤΕ Νότιας Δωδεκανήσου στο ξενοδοχείο «Plaza», με τον Τ. Πότσο, υποψήφιο βουλευτή Δωδεκανήσου του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. η ΤΕ Μεσσηνίας στην Καλαμάτα, στο «Μώμος Cafe Bar», με θέμα «Μαζί με τους καλλιτέχνες ορθώνουμε φωνή, παλεύουμε να μείνει η Τέχνη ζωντανή. Γιατί μόνο ο λαός σώζει τον λαό, με ισχυρό ΚΚΕ», με τον Δ. Τσακνή, υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Γ. Γαλανόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας.

-- Στις 8 μ.μ. στη Μακρυκάπα, στο καφενείο «Πολυχρόνη», με την Γ. Πύθουλα και τον Β. Γεωργαντζή, υποψήφιους βουλευτές Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. η ΤΟ Ιωαννίνων στο καφενείο «Ο Θέμης» στην πλατεία της Ανθούπολης. Θα μιλήσει ο Νίκος Εξαρχος, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον νομό.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ (2023-06-17 00:00:00.0)
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ (2023-06-09 00:00:00.0)
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ (2023-05-06 00:00:00.0)
Δραστηριότητα των Κομματικών Οργανώσεων (2023-04-22 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις σε δήμους και γειτονιές (2023-03-18 00:00:00.0)
Δραστηριότητες στελεχών και υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ (2015-09-13 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ