Τετάρτη 26 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Τετάρτη

-- Στις 10.30 π.μ. η Τομεακή Οργάνωση ΕΒΕ, με συνταξιούχους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματοβιοτέχνες, στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας (Κλεισθένους 15). Θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής και εκ νέου υποψήφια στην Α' Αθήνας.

-- Στις 5 μ.μ. οι ΚΟ Υπουργείου Οικονομικών, στα γραφεία του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής. Θα μιλήσει η Βέτα Πανουτσάκου, υποψήφια βουλευτής στην Α' Αθήνας.

-- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟ Επισκευαστών Αυτοκινήτου, στα γραφεία της Ενωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών και Περιχώρων (Σωκράτους 23). Θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, υποψήφιος βουλευτής στην Α' Πειραιά.

-- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟ Κατασκευών της ΤΟ ΕΒΕ, στη Λέσχη του ΣΕΗΛΕ (πλατεία Ελευθερίας 2). Θα μιλήσει ο Γιάννης Αναγνώστου, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Κέντρου Μπραχαμίου, στον Αγ. Βασίλη, στην πλατεία. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Νότιου Τομέα Αθηνών.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Πετρούπολης καλούν σε σύσκεψη με ΕΒΕ, στο μεζεδοπωλείο «Σχοινοβάτης» (Αγίου Δημητρίου 22). Θα μιλήσει ο Βασίλης Μαμάης, μέλος του Τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ του Κόμματος.

-- Στις 7 μ.μ. η ΤΕ Καστοριάς - Βοΐου, για τις εξελίξεις στον κλάδο της γούνας, στις 7 μ.μ. στην Αίθουσα Ενυδρείου Καστοριάς. Θα μιλήσει ο Γιώργος Τίγκας, υποψήφιος βουλευτής Καστοριάς.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Νότιων Συνοικιών και ΟΤΑ Ηρακλείου πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα «Νερό κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα. Τώρα ισχυρό ΚΚΕ για δυνατούς αγώνες! Με οδηγό τις σύγχρονες ανάγκες», στην πλατεία Φορτέτσας, με ομιλητή τον Δημήτρη Δουλουφάκη, υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου και υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από τον Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο, και την Θάλεια Πετράκη, υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου.

-- Στις 8 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Χανίων, στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών στο Μάλεμε. Θα μιλήσουν ο Αλέκος Μαρινάκης, υποψήφιος βουλευτής Χανίων, και ο Δημήτρης Ανθούσης, υποψήφιος βουλευτής Χανίων και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Αύριο Πέμπτη

-- Στις 10.30 μ.μ. η ΤΟ Λάρισας πραγματοποιεί συγκέντρωση συνταξιούχων στο «Θέατρο Τεχνών» (Πρωτομαγιάς και Τζαβέλα). Θα μιλήσει ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής Λάρισας και εκ νέου υποψήφιος.

-- Στις 6.30 μ.μ. η ΤΟ Μετάλλου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου, με θέμα «Οι εξελίξεις στην πολεμική βιομηχανία και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού, στο βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Εποχή» (Μαυροκορδάτου 3), με θέμα «Γίνε πρωταγωνίστρια, με δυνατό ΚΚΕ παντού, για την ισοτιμία και χειραφέτηση της γυναίκας». Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, υποψήφια βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκιδόνας, στο cafe «Δροσιά» (Περικλέους 3 και Βάρναλη). Θα μιλήσει ο Βασίλης Παρασκευόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών.

-- Στις 7 μ.μ. στην Καισαριανή, στο Πάρκο Αλεξάνδρου, θα μιλήσει ο Σπύρος Τζόκας, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών. Θα χαιρετίσει ο Ηλίας Σταμέλος, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Καισαριανής και υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 7 μ.μ. στην Καισαριανή, στο γηπεδάκι στην οδό Δερβενακίων. Θα μιλήσει η Κανέλλα Γεωργοπούλου, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών.

-- Στις 6 μ.μ. στη Θεσσαλονίκη σύσκεψη με ΑμεΑ, στα γραφεία της ΣΕΑΑΝ (Εδμόνδου Ροστάν 8). Θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Μητρόπολης Καρδίτσας πραγματοποιεί σύσκεψη με γυναίκες στη Μητρόπολη, στο αναψυκτήριο. Θα μιλήσει η Πόπη Μπούτα, υποψήφια βουλευτής Καρδίτσας.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Νεάπολης - Φιλιππούπολης Λάρισας πραγματοποιεί συγκέντρωση στην πλατεία της Νεάπολης. Θα μιλήσει ο Γιώργος Λαμπρούλης.

-- Στις 8 μ.μ. η ΤΕ Ηλείας, για τη σχολική στέγη, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕΔ στον Πύργο. Θα μιλήσει ο Σπύρος Μαρίνης, στέλεχος του ΚΚΕ και γενικός γραμματέας της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

-- Στις 8.30 μ.μ. ο Διονύσης Τσακνής, υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, θα μιλήσει σε ανθρώπους του πολιτισμού, καλλιτέχνες και παλιούς γνώριμους και φίλους, στο Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ