Σάββατο 6 Μάη 2023 - Κυριακή 7 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Την Τετάρτη 17 Μάη στο Σύνταγμα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση

Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ, Δ. Κουτσούμπας

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Μάη, στις 20.00, στο Σύνταγμα. Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Αλλες προεκλογικές συγκεντρώσεις

Σάββατο 6 Μάη

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΤΟ Ημαθίας καλεί στη Νάουσα, στην πλατεία Καρατάσου. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος από την πόλη της Νάουσας.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΤΕ Βορειοδυτικής Αθήνας στη Νέα Ιωνία, στον πεζόδρομο Π. Π. Γερμανού. Θα μιλήσουν ο Θανάσης Παφίλης, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, και ο Πέτρος Αλέπης, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθήνας και υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Θέρμη Θεσσαλονίκης θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Επικρατείας.

Κυριακή 7 Μάη

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Ηλιούπολης στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (κεντρική πλατεία). Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Αττικής. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη από το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

-- Στις 7.30 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Εβρου καλεί στην Αλεξανδρούπολη, στην πλατεία Φάρου. Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος, υποψήφιος βουλευτής στη Δυτική Αττική.

Πέμπτη 11 Μάη

-- Στις 8 μ.μ., η ΤΕ Θεσπρωτίας στην πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας με ομιλητή τον Θανάση Τζίμα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ., η ΤΕ Εύβοιας στην παραλία Χαλκίδας, στο Κόκκινο Σπίτι. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας.

Παρασκευή 12 Μάη

-- Στις 8 μ.μ., η ΤΕ Χανίων στην πλατεία δίπλα στα Νεώρια στο Παλιό Λιμάνι Χανίων. Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ. η ΤΕ Λευκάδας στην κεντρική πλατεία με ομιλητή τον Θανάση Τζίμα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σάββατο 13 Μάη

-- Στις 9 μ.μ., η ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ στην παραλία Πρέβεζας με ομιλητή τον Θοδωρή Κωτσαντή, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας.

Τρίτη 16 Μάη

-- Στις 8 μ.μ., η ΤΕ Αργολίδας στο Ναύπλιο στην πλατεία Καποδίστρια. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Βιτάλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Γερμανία

Σε πόλεις της Γερμανίας θα περιοδεύει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής του Κόμματος.

Το Σάββατο 6 Μάη, στο Μόναχο:

-- Στις 9.30 π.μ., συνάντηση με εκπαιδευτικούς φορείς της Βαυαρίας στο καφέ του ξενοδοχείου «Rubi Rosi Hotel & Bar», Bayerstr. 21, 80335 Munchen.

-- Στις 12.30 μ.μ., προεκλογική εκδήλωση - σύσκεψη με μετανάστες από την Ελλάδα στο cafe «Ola-ta-Kala», Kapuzinerstr. 31, 80337 Munchen.

-- Στις 3.30 μ.μ., επίσκεψη στο πρώην ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης του Νταχάου. Θα γίνουν κατάθεση στεφανιών στην αναμνηστική πλακέτα προς τιμήν του Νίκου Ζαχαριάδη, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και επίσκεψη στο σκοπευτήριο των SS του Νταχάου, όπου εκτελέστηκαν 5.000 Σοβιετικοί στρατιώτες.

Την Κυριακή 7 Μάη, στο Ντίσελντορφ:

-- Στις 10 π.μ., συνάντηση με εκπροσώπους της Ελληνικής Κοινότητας Ντίσελντορφ και εθνοτοπικών συλλόγων της πόλης, στους χώρους της Ελληνικής Κοινότητας (Ackerstr. 11, 40233 Dusseldorf).

-- Στις 11 π.μ., συνάντηση με φορείς της ελληνόγλωσσης Εκπαίδευσης στην περιοχή, στον ίδιο χώρο.

-- Στις 3 μ.μ., προεκλογική εκδήλωση στο Ενοριακό Κέντρο της εκκλησίας του Αγίου Ανδρέα (Am Schonenkamp 1, 40599 Dusseldorf). Θα χαιρετίσει η Αννα Γρηγοριάδου, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, μετανάστρια στη Γερμανία. Θα ακολουθήσει γλέντι, ενώ στον χώρο θα διεξάγονται και παιδικές δραστηριότητες.

Στην Ιρλανδία

Εκδήλωση με θέμα «Κάψε τα αντιλαϊκά σενάρια... Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό με δυνατό ΚΚΕ» οργανώνει το ΚΚΕ στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 6 Μάη στις 12.30 μ.μ., στο Teachers Club (36 Parnell Sqaure W, Rotunda, Dublin) και θα μιλήσει ο Παναγιώτης Ρεντζελάς, επίκουρος καθηγητής Κοινωνικής Ψυχολογίας στο Λονδίνο, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ