Τρίτη 30 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Πολιτική δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα, Τρίτη

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Νοσοκομείων Λάρισας, στο καφέ «Μικρός Κόσμος», με ομιλητή τον Γιώργο Λαμπρούλη, υποψήφιο βουλευτή Λάρισας.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Πλατύκαμπου στη Χάλκη, με ομιλητή τον Γιάννη Παντελίδη, μέλος του ΓΠ Θεσσαλίας.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Ελασσόνας, στα γραφεία του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Δημήτρη Αβρανά, Γραμματέα της ΤΕ Υπαίθρου Λάρισας και υποψήφιο βουλευτή.

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Αρκτικού Διαμερίσματος Πάτρας, στο Ζαβλάνι (καφενείο Διονυσόπουλου). Θα μιλήσουν οι Θάνος Μπίμπας, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας, Γραμματέας της ΤΕ Αχαΐας, και Αγγελική Ξυδία, υποψήφια βουλευτής στον νομό.

-- Στις 8 μ.μ. στο Ροδοτόπι στο καφενείο «Κληματαριά», στα Γιάννενα, σύσκεψη με τους Νίκο Εξαρχο, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στον νομό Ιωαννίνων, και την Ανθή Λύγδα, υποψήφια βουλευτή.

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Αγίου Κωνσταντίνου - Σουφλαρίων Λάρισας, στο μαγαζί «Ξυλάκια», με ομιλητή τον Γιάννη Σκόκα, υποψήφιο βουλευτή Λάρισας.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Κέντρου Πάτρας, στην πλατεία Νόρμαν. Θα μιλήσουν οι Νίκος Καραθανασόπουλος και Δημήτρης Μαρμούτας, υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας.

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ ΕΒΕ Πάτρας, στο αίθριο της «Σύγχρονης Εποχής». Θα μιλήσει η Κατερίνα Σίμου, μέλος του ΤΓ Αχαΐας.

-- Στις 8 μ.μ., ο Γιάννης Μποδιώτης, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στον Αγιο Κωνσταντίνο Συμπολιτείας.

-- Στις 8.30 μ.μ., η ΚΟΒ Ακτίου - Βόνιτσας, στον Δημοτικό Κινηματογράφο Βόνιτσας. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ. στο Πέραμα Ιωαννίνων, στο ΚΑΠΗ, σύσκεψη με ομιλήτρια την Ολυ Τσουμάνη, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ. Θα παραβρεθεί ο Νίκος Εξαρχος.

-- Στις 9 μ.μ. στον Λούρο Πρέβεζας στην αίθουσα του δημαρχείου, σύσκεψη με ομιλήτρια την Ζήνα Μαλεζά, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. στην Παραμυθιά στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου, σύσκεψη με ομιλητή τον Νεκτάριο Τριάντη, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ