Παρασκευή 9 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Με μια μεγάλη συγκέντρωση στον υπαίθριο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας, στην οποία έδωσαν παλμό άνθρωποι κάθε ηλικίας, ολοκληρώθηκε χτες το βράδυ η περιοδεία του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Θεσσαλονίκη.

«Από τη λαϊκή γειτονιά της Τούμπας που ανέδειξε το ΚΚΕ τρίτο κόμμα, με τη σημερινή μας συγκέντρωση στέλνουμε μήνυμα ότι το ΚΚΕ είναι εδώ, δίνει δύναμη και ελπίδα στον λαό», σημείωσε ο Θανάσης Σγούρος, Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Δήμου Θεσσαλονίκης και μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας. Στην τελική ευθεία μπροστά στην κάλπη, κάλεσε τον καθένα και την καθεμία στη μάχη «για να μη χαθεί ούτε μια ψήφος, να μη στερηθεί ο λαός ούτε έναν βουλευτή αγωνιστή, μαχητή στο πλάι του».

Το «παρών» στη συγκέντρωση έδωσαν η Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και Γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας, τα μέλη της ΚΕ Ευθύμης Δημάκης και Θανάσης Χρηστίδης, ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ, ο Χρήστος Κόφας, για χρόνια στέλεχος του Κόμματος που διετέλεσε και μέλος της ΚΕ, καθώς και πλήθος υποψήφιων βουλευτών με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ.

Μετά την ομιλία ακολούθησε λαϊκό γλέντι με τον Βασίλη Κασούρα και τον Στάθη Τουμανίδη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ