Σάββατο 17 Ιούνη 2023 - Κυριακή 18 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Δυνατό ΚΚΕ για να το παλέψουμε αλλιώς

Αλέξανδρος Νίτσιος, Μέλος ΔΣ Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης

Στον τομέα του Αθλητισμού οι ομοσπονδίες και τα αθλητικά σωματεία αντιμετωπίζουν ήδη τις συνέπειες της μακροχρόνιας αντιλαϊκής πολιτικής που εμπορευματοποιεί ακόμη περισσότερο την πρόσβαση στον αθλητισμό. Μπορεί η κυβέρνηση και ο κ. Αυγενάκης να βαφτίζουν το «κρέας ψάρι», όμως η αλήθεια είναι πικρή και πεισματάρα. Τα χρήματα από το στοίχημα ήρθαν να αντικαταστήσουν την τακτική επιχορήγηση και μάλιστα να την μειώσουν. Αυτό βιώνουμε στο πετσί μας όλοι οι άνθρωποι του αθλητισμού. Μάλιστα, μπροστά σε Προ-Ολυμπιακή χρονιά τα χρήματα που δόθηκαν είναι πενιχρά και σίγουρα πίσω από τις ανάγκες.

Το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που έχει κρυστάλλινες θέσεις και για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην πατρίδα μας. Παλεύει σταθερά στο πλευρό των ανθρώπων του αθλητισμού. Διεκδικεί να μπορεί το κάθε παιδί και ο εργαζόμενος να έχουν δωρεάν πρόσβαση στον αθλητισμό. Να μην εξαρτάται η ανάπτυξη του ταλέντου από την τσέπη των γονιών. Να είναι αποκλειστική ευθύνη του κράτους η συμμετοχή των αθλητών μας στις μεγάλες διοργανώσεις και όχι η εύρεση κάποιου χορηγού. Ο ΓΓ και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ είναι οι μοναδικοί που συνάντησαν τους προέδρους και τις αθλητικές ομοσπονδίες δυο φορές στο Κοινοβούλιο και οι βουλευτές του σταθερά προωθούν και στηρίζουν τα αιτήματα των αθλητικών σωματείων.

Γι' αυτό στις 25 του Ιούνη μπορούμε να το παλέψουμε αλλιώς, ενισχύοντας το ΚΚΕ, δίνοντας πραγματική δύναμη και ώθηση στον αγώνα που κάνουμε για να παραμείνει ζωντανός ο ελληνικός αθλητισμός και το αθλητικό σωματείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ