Σάββατο 17 Ιούνη 2023 - Κυριακή 18 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Συγκεντρώσεις νεολαίας

Συγκεντρώσεις νεολαίας του ΚΚΕ προγραμματίζονται σε μια σειρά πόλεις, ως εξής:

Σάββατο 17 Ιούνη

- Στις 8 μ.μ. στη Θεσσαλονίκη, στον Λευκό Πύργο.Θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

- Στις 7.30 μ.μ. στα Τρίκαλα, στον χώρο των παλιών φυλακών, νυν Μουσείο Τσιτσάνη - κτίριο διοικητηρίου. Θα μιλήσει ο Ανδρέας Κοράκης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στις 8 μ.μ., στο εκλογικό περίπτερο του Κόμματος στην Κυψέλη (έξω από το 26ο Δημοτικό Αθηνών). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Μπιργάλιας, υποψήφιος βουλευτής Α' Αθήνας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Τρίτη 20 Ιούνη

- Στις 7.30 μ.μ. στη Λάρισα, στην πλατεία Λαμπρούλη, στο φρούριο. Θα γίνει συζήτηση με την Μαρία Γαβαλά, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με ερασιτεχνικά συγκροτήματα.

Συναυλία στην Καισαριανή

Την Κυριακή 18 Ιούνη, στις 8 μ.μ., η Τομεακή Οργάνωση Ανατολικών Συνοικιών Αθήνας της ΚΝΕ πραγματοποιεί συναυλία καταδίκης του πολύνεκρου εγκλήματος με το ναυάγιο στην Πύλο. Θα γίνει στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής και θα μιλήσει η Δανάη Πλα Καρύδη, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα Αθήνας. Θα ακολουθήσει αφιέρωμα στο διεθνιστικό τραγούδι από τους «Αυτοί Είμαστε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ