Σάββατο 17 Ιούνη 2023 - Κυριακή 18 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Για συμπόρευση με το ΚΚΕ που δεν έχει ημερομηνία λήξης

Κώστας Παπαδόπουλος, υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2012, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κόντρα στο Ρεύμα Νίκαιας - Ρέντη» και δημοτικός σύμβουλος

Εδώ και καιρό έχω δηλώσει ανοιχτά στην πόλη τη συμπόρευσή μου με το ΚΚΕ γιατί στις σημερινές πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες αποτελεί τον φορέα διαφύλαξης, συντήρησης, τροφοδοσίας της κομμουνιστικής ιδεολογίας, των ευγενέστερων ιδεών, που γίνονται όπλο των εργαζομένων όπου Γης.

Συμπίπτουμε ακόμα στην ταπεινότητα, στη σεμνή ταύτισή μας με τους απλούς ανθρώπους, στην αγωνιστική ανιδιοτέλεια, στην προσήλωση στην υπεράσπιση του φτωχού και του αδύναμου. Για αυτούς τους απλούς λόγους, έδωσα τη μάχη των εκλογών στις 21 Μάη με τους συντρόφους του ΚΚΕ και εγώ με τις μικρές μου δυνάμεις και καλέσαμε τον λαό να κάνει την έκπληξη ισχυροποιώντας το ΚΚΕ. Και έγινε ένα βήμα, ενισχύθηκε ένα ρεύμα αμφισβήτησης, σύγκρουσης με τη σημερινή κατάσταση, ρεύμα αισιοδοξίας για το μέλλον.

Για τις εκλογές που είναι μπροστά μας πάμε πιο δυνατά να συνεχίσουμε σε αυτόν το δρόμο, να κάνουμε το άλμα για να μπορούμε την επόμενη μέρα των εκλογών να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα που έρχεται με τα όσα αντιλαϊκά μέτρα έχουν ήδη υπογράψει και θέλουν να τα υλοποιήσουν.

Ξέρουμε, το βλέπουμε, το συναντάμε στην καθημερινή μας επαφή με τους ανθρώπους ότι το κύρος του ΚΚΕ είναι πολύ μεγαλύτερο από το 12,30% που πήρε εδώ στην Νίκαια και στον Ρέντη. Πάμε λοιπόν πιο δυνατά μέχρι την τελευταία μέρα για ένα πιο μεγάλο αποτέλεσμα που θα δώσει τη δυνατότητα να έχουμε μια πιο ισχυρή αντιπολιτευτική δύναμη για τους αγώνες που έρχονται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ