Παρασκευή 14 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ
Συμπαραστέκονται στο σωματείο του ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ

Την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους προς το επιχειρησιακό σωματείο του ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ εκφράζουν το κλαδικό Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής και τα Σωματεία BOEHRINGER, ROHNSON, LOREAL, DEMO καθώς και η Επιτροπή Εργαζομένων στον όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, «απέναντι στην απαράδεκτη και συκοφαντική τρομοκρατική προσπάθεια της διοίκησης του ΠΕΙΦΑΣΥΝ».

Οπως καταγγέλλουν, η διοίκηση του ΠΕΙΦΑΣΥΝ:

  • Μαζί με διευθυντικά στελέχη της εταιρείας προσπαθούν να στρέψουν τους εργαζόμενους ενάντια στο σωματείο τάζοντάς τους κάποια ψίχουλα.
  • Χρησιμοποιούν συκοφαντικές μεθόδους για να σπιλώσουν τον πρόεδρο του επιχειρησιακού σωματείου και άλλους πρωτοπόρους εργαζόμενους.
  • Τους σέρνουν στα δικαστήρια με ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες.
  • Προκαλούν εντάσεις με τον μηχανισμό που έχουν με στόχο να τους προκαλέσουν.
  • Εφτασαν στο σημείο να απαγορεύσουν την είσοδο αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας και του Συνδικάτου παραμονές Πρωτομαγιάς για να συζητήσουν με τους εργαζόμενους.

«Είναι καθαρό ότι η εργοδοσία προσπαθεί να υλοποιήσει όλο το αντεργατικό πλαίσιο που έχουν ψηφίσει οι κυβερνήσεις για να απαλλαγούν από την πρωτοπόρα δράση του επιχειρησιακού σωματείου που παλεύει μαζί με το κλαδικό Συνδικάτο και την Ομοσπονδία για υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης με ουσιαστικές αυξήσεις, κατοχύρωση του 5ήμερου - 8ωρου Δευτέρα έως Παρασκευή.

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι με τέτοιες πρακτικές θα πετύχουν τα σχέδιά τους και θα εμποδίσουν τον αγώνα που δίνουμε σήμερα για τα δικαιώματά μας!», διαμηνύουν συνδικάτο και σωματεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ