Τετάρτη 27 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
49ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Περικυκλωμένο συνεχώς από κόσμο το βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής»

Συνεχώς περικυκλωμένο από επισκέπτες ήταν το βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» στο Πάρκο «Αντ. Τρίτσης». Εξάλλου οι μεγάλες προσφορές που υπήρχαν όπως και η μεγάλη γκάμα επιλογών οδήγησαν αρκετούς να περάσουν πολλή ώρα στους πάγκους με τα βιβλία και εντέλει να φύγουν φορτωμένοι με διάφορους τίτλους.

Για τρεις μέρες όλες οι «κατηγορίες» αναγνωστών είχαν την τιμητική τους στο βιβλιοπωλείο. Αυτοί που είχαν κάνει την έρευνά τους και ζητούσαν κατευθείαν συγκεκριμένες εκδόσεις, άλλοι που το έψαχναν επιτόπου και διάβαζαν κάθε οπισθόφυλλο προκειμένου να επιλέξουν, νέοι και νέες που τώρα ξεκίνησε η σχέση τους με το διάβασμα και τους κέντρισαν το ενδιαφέρον οι εκδόσεις της ΚΝΕ, μεγαλύτεροι που εκτός από νέες εκδόσεις ζητούσαν κλασικά μυθιστορήματα και βιβλία, κόσμος που ήθελε κάποιο δώρο για συγγενείς και γνωστούς.

Στην «κατάταξη» των προτιμήσεων ξεχώρισαν οι νέες εκδόσεις όπως «Αλήθειες και ψέματα για τον καπιταλισμό: 2. Για το κράτος και τη δημοκρατία» της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ, η έκδοση «Ανιχνεύοντας το ρεμπέτικο», το μυθιστόρημα «Διαμάντια στην υπηρεσία της επανάστασης» και η συλλογή κειμένων του Β. Ι. Λένιν και του Ι. Β. Στάλιν «Για την ταξική πάλη στην Ουκρανία».

Πυκνή ήταν η κίνηση και στα κιόσκια όπου γίνονταν η ανανέωση και εγγραφή συνδρομητών για τον «Ριζοσπάστη» όπως και την «Κομμουνιστική Επιθεώρηση», όπου επίσης υπήρχαν προσφορές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προσφορές για την ανανέωση και εγγραφή νέων συνδρομητών για τον «Ριζοσπάστη» όπως και την ΚΟΜΕΠ θα ισχύουν μέχρι τέλος του μήνα στα βιβλιοπωλεία και το site της «Σύγχρονης Εποχής», είτε και μέσω των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ