Σάββατο 30 Σεπτέμβρη 2023 - Κυριακή 1 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις

Σάββατο 30 Σεπτέμβρη

-- Στη 1 μ.μ. στην Αρτα, στην Ψαροπλιά. Θα μιλήσουν ο Γιώργος Πρέντζας, υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου, και ο υποψήφιος δήμαρχος Στράτος Καλλώνης.

-- Στις 7.30 μ.μ. στα Χανιά, στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης». Θα μιλήσει ο Αλέκος Μαρινάκης, υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο υποψήφιος δήμαρχος Μπάμπης Λουτσέτης.

Κυριακή 1η Οκτώβρη

-- Στις 7 μ.μ. στο Ηράκλειο, στον Θεατρικό Σταθμό. Θα μιλήσουν ο Αλ. Μαρινάκης και ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Δουλουφάκης.

Δευτέρα 2 Οκτώβρη

-- Στις 7 μ.μ. στον Βόλο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ Μαγνησίας (2ης Νοεμβρίου - Ξενοφώντος). Θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο Απόστολος Ριζόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, και ο Γιώργος Χαρίτος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. στη Λευκάδα, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Βερροιώτης.

Τρίτη 3 Οκτώβρη

-- Στις 7 μ.μ. στη Λάρισα, στην κεντρική πλατεία. Θα χαιρετίσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Θα μιλήσουν ο Τ. Τσιαπλές και ο υποψήφιος δήμαρχος Πέτρος Κρίκης.

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Κέρκυρα, στην Πόρτα Ριάλα. Θα μιλήσουν η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μπορμπότης.

Τετάρτη 4 Οκτώβρη

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Καρδίτσα, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσουν ο Τ. Τσιαπλές και ο υποψήφιος δήμαρχος Εκτορας Γάζος.

-- Στις 7 μ.μ. στα Γιάννενα, στο Αλσος. Θα μιλήσουν ο Γ. Πρέντζας και η υποψήφια δήμαρχος Ολυ Τσουμάνη.

Πέμπτη 5 Οκτώβρη

-- Στις 7 μ.μ. στα Τρίκαλα, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Θα μιλήσουν ο Τ. Τσιαπλές και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Καΐκης.

Παρασκευή 6 Οκτώβρη

-- Στις 8.30 μ.μ. στην Πρέβεζα, στην Παραλία στα Δικαστήρια. Θα μιλήσουν ο Γ. Πρέντζας και ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Κύρλας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ