Πέμπτη 9 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τιμούν τους αγωνιστές της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ στη βόρεια Εύβοια

Διήμερο εκδηλώσεων για τους αγωνιστές της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ στη βόρεια Εύβοια διοργανώνουν η ΤΟ Εύβοιας του ΚΚΕ και το Παράρτημα Εύβοιας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, το Σαββατοκύριακο 11 - 12 Νοέμβρη.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 11 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στο κινηματοθέατρο «Ελύμνιο», στη Λίμνη, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλητή την Ζωή Χαχάμη, μέλος του Γρ. Περιοχής Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ. Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει αφιέρωμα με ανέκδοτες φωτογραφίες αγωνιστών της περιόδου από την περιοχή της βόρειας Εύβοιας.

Την Κυριακή 12 Νοέμβρη, στις 11 π.μ., θα πραγματοποιηθεί σύντομα η εκδήλωση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του «Ανάποδου» στο Δερβένι και στη συνέχεια θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι στην ταβέρνα «Ικαρος», στο Προκόπι.

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στην εκδήλωση της Κυριακής 12 Νοέμβρη θα αναχωρήσει λεωφορείο από τη Χαλκίδα, στις 9 π.μ. (πάρκο Βούρκου) με διέλευση από Αρτάκη στις 9.15 π.μ. και Καστέλα στις 9.30 π.μ. Αναχώρηση από το Προκόπι για επιστροφή στις 3 μ.μ. Για πληροφορίες και κράτηση θέσεων στα τηλέφωνα: Γεωργία Κωνσταντινίδου 6973.913.455 και Μιχάλης Βασιλάκης 6947.990.429.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ