Τετάρτη 13 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΥΓΕΙΑ
Σήμερα και αύριο οι αρχαιρεσίες του Σωματείου στο ΠΑΓΝΗ

Σε αρχαιρεσίες προχωρά το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, για την ανάδειξη νέου ΔΣ και Εξελεγκτικής Επιτροπής, σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη. Οι εκλογές διεξάγονται στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου (απέναντι από το Κυλικείο) από 7 π.μ. έως 5 μ.μ.

Η «Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών» ΠΑΓΝΗ καλεί τους εργαζόμενους του νοσοκομείου να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιό της, με κριτήριο το ότι οι συνδικαλιστές της, που βρέθηκαν στο «τιμόνι» του Σωματείου, στάθηκαν πάντα στην πρώτη γραμμή της πάλης ενάντια σε κάθε προσπάθεια υποβάθμισης του νοσοκομείου και ιδιωτικοποίησης της Υγείας. «Κάναμε πράξη την ενότητα όλων των εργαζομένων ανεξαρτήτως εργασιακής σχέσης, αφού καταφέραμε να έχουν όλοι οι εργαζόμενοι δικαίωμα εγγραφής στο Σωματείο, ενώ, παρά την επίμονη άρνηση των άλλων δυνάμεων, παλεύουμε για να μπορούν να εκλέγουν και να εκλέγονται στην Ομοσπονδία. Πρωτοστατήσαμε στις πρωτοβουλίες συντονισμού του αγώνα όλων των υγειονομικών σωματείων της Κρήτης. Αποτέλεσμα: Τα μεγαλειώδη παγκρήτια συλλαλητήρια για την υπεράσπιση της Υγείας!», σημειώνουν μεταξύ άλλων οι υποψήφιοι της ΑΣΥ.

«Να παραμείνει το Σωματείο μας στα χέρια των εργαζομένων!», είναι το κάλεσμα που απευθύνουν, για να δοθεί απάντηση και στις απειλές που όπως καταγγέλλουν εξαπολύει η διοίκηση του νοσοκομείου σε εργαζόμενους προκειμένου να στηρίξουν τις παρατάξεις ΔΑΚΕ (ΑΔΗΚ) και ΠΑΣΚΕ (ΔΗΣΥ), μπας και απαλλαγεί από την «Αγωνιστική Συσπείρωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ