Τετάρτη 27 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εκδηλώσεις μπροστά στις ευρωεκλογές

Σήμερα Τετάρτη

-- Στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στην Τρίπολη. Θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Πελοποννήσου.

Αύριο Πέμπτη

-- Στις 10 π.μ. η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, θα μιλήσει σε σύσκεψη - συζήτηση συνταξιούχων από τους κλάδους των εφημεριδοπωλών και των εργαζομένων στα πρακτορεία διακίνησης Τύπου, στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας (7ος όροφος Κλεισθένους 15, Αθήνα).

-- Στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Λακωνίας στη Σπάρτη. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 29 Μάρτη

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΕ Ηρακλείου στην Ανδρόγεω, στην αίθουσα «Μανώλης Καρέλλης», με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.

- Στις 5 μ.μ., η ΚΟ Αυτοαπασχολούμενων Δικηγόρων Αττικής, στο cafe «GUSTAV Athens» (Χαριλάου Τρικούπη 6-10, Εμπορικό Κέντρο, εντός στοάς). Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Αμαρουσίου στο δημαρχείο της πόλης, με ομιλητή τον Λουκά Αναστασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Ε' Διαμερίσματος Πειραιά στα γραφεία της (Αντ. Βλαχάκου 89-91). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Β' Διαμερίσματος Πειραιά, στα γραφεία της Β' Δημοτικής Κοινότητας (Δραγάτση 1Α). Θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Κοτέας, μέλος του ΤΓ της ΤΕ Πειραιά.

Για την καταστροφική πολιτική της ΕΕ στα αγροτικά

Αύριο Πέμπτη

-- Η ΤΕ Καβάλας στις 7 μ.μ., με θέμα «Αγροτική ανάπτυξη για τους καπιταλιστές, τους βιομήχανους και τους μεγαλεμπόρους ή για τους βιοπαλαιστές αγρότες, τους εργάτες γης και τον λαό;» στο καφενείο του Μπάτζιου στο Ποδοχώρι. Θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας. Παρεμβάσεις θα κάνουν οι Βάσω Μπράτσου, στέλεχος του ΚΚΕ, πρόεδρος του Συνδικάτου Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης και ο Μιχάλης Διαμαντόπουλος, στέλεχος του ΚΚΕ, αγρότης.

Την Παρασκευή 29 Μάρτη

-- Η ΤΕ Αρτας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση στις 7.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΚΡΟΝΟΣ», με θέμα «ΕΕ και Κοινή Αγροτική Πολιτική». Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, ευρωβουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η Τομεακή Επιτροπή Εβρου του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Γιατί δεν μπορούμε να ζήσουμε από τη γη μας ενώ την καλλιεργούμε. Η πολιτική της ΕΕ και οι θέσεις του ΚΚΕ», στις 7 μ.μ., στο Ξενοδοχείο «Ηλέκτρα» στην Ορεστιάδα. Θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Το Σάββατο 30 Μάρτη

-- Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Η πολιτική της ΕΕ για την αγροτική παραγωγή - Οι συνέπειες και οι επιπτώσεις της στους αγρότες και στη διαβίωση του λαού στην ύπαιθρο της Μεσσηνίας» διοργανώνει η ΤΕ Μεσσηνίας, στο Δημαρχείο της Μεσσήνης, στις 7.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση, με θέμα «Η Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ, οι επιπτώσεις της και η πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ», διοργανώνει η ΤΟ Πέλλας, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σκύδρας. Θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ