Τρίτη 30 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Ζεστή υποδοχή στην Αστόρια για την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ

RIZOSPASTIS

Δεκάδες χιλιάδες Ελληνες ομογενείς κατοικούν ακόμη στην ελληνική συνοικία της Αστόρια, και μπορεί να το διαπιστώσει κανείς σε κάθε του βήμα όπου ακούς Ελληνικά. Εκεί βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ, ο οποίος είχε μια ζεστή υποδοχή από τους Ελληνες ομογενείς, που τον σταμάτησαν για να τον χαιρετίσουν και να ανταλλάξουν μαζί του μια κουβέντα, να του πουν ότι παρακολουθούν τις παρεμβάσεις του Κόμματος έστω κι από μακριά, να ευχηθούν καλή επιτυχία.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην περιοχή είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί σε επιχείρηση με υλικά δόμησης, είδη μεταλλουργίας, κιγκαλερίας και ξυλείας, όπου ο ιδιοκτήτης της τον ξενάγησε στους χώρους της, περιγράφοντας τις δραστηριότητες της επιχείρησης, ενώ δεν έλειψαν και οι αναμνήσεις από τις σπουδές και τη ζωή στην Ελλάδα. Ευχήθηκε στον Δ. Κουτσούμπα καλή επιτυχία για τις επερχόμενες εκλογές, ενώ ο ίδιος τους ευχήθηκε να έχουν δύναμη και επιτυχίες.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ βρέθηκε ακόμη σε εστιατόρια και μαγαζιά εστίασης. Συζήτησε με τους ιδιοκτήτες τους που τον ενημέρωσαν για τις επιχειρήσεις τους, πολλές από αυτές δεύτερης και τρίτης γενιάς, για το έως και σήμερα πολυπληθές ελληνικό στοιχείο στην περιοχή και φυσικά για την κατάσταση στην Ελλάδα, ενώ ευχήθηκαν στον Δ. Κουτσούμπα καλή επιτυχία ενόψει και των επερχόμενων εκλογών.


RIZOSPASTIS

Ο Δ. Κουτσούμπας ευχήθηκε σε όλους να έχουν δύναμη, υγεία και επιτυχίες.


RIZOSPASTIS


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ