Τρίτη 30 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ
Ψήφος στο ΚΚΕ, το μόνο αντίπαλο δέος στην αντιλαϊκή πολιτική ΕΕ - κυβέρνησης

Σε κλίμα αισιοδοξίας, που επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι στην Υγεία αναγνωρίζουν στο ΚΚΕ τον πρωταγωνιστικό και ενωτικό του ρόλο στους αγώνες στο μαζικό κίνημα, ο Ηλίας Κονδύλης, αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Ιατρικής του ΑΠΘ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, περιόδευσε στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας.

Στην περιοδεία μοιράστηκαν πλατιά στους υγειονομικούς το Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές καθώς και τα πρόσφατα εκλογικά υλικά του Κόμματος, ενώ στις συζητήσεις ήταν έντονο το ενδιαφέρον από τους εργαζόμενους για τις θέσεις και τα κριτήρια ψήφου που θέτει το ΚΚΕ.

Ο Ηλίας Κονδύλης, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους του νοσοκομείου, τόνισε ότι μόνο με την ψήφο στο ΚΚΕ μπορεί να καταδικαστεί στην πράξη η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, καθώς τα υπόλοιπα κόμματα δεν είναι αντιπολίτευση αλλά «συμπολίτευση» στα μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα που επηρεάζουν τη ζωή μας. Αυτό αποδεικνύεται ακόμη περισσότερο στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου «πέφτουν οι μάσκες» και παρά τους τσακωμούς και τις κοκορομαχίες στην προηγούμενη θητεία τους, ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά κατέληξαν να έχουν τοποθετηθεί με την ίδια ψήφο σε πάνω από το 70% των ψηφοφοριών.

Συνεχίζοντας, ο Η. Κονδύλης ανέδειξε ότι μόνο το ΚΚΕ αποτελεί εγγύηση για μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση την επόμενη μέρα για να κόψει την αντιλαϊκή φόρα της ΝΔ, που μεταξύ άλλων ετοιμάζει τη μετατροπή νοσοκομείων σε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου, την επέκταση της λειτουργίας των δημόσιων νοσοκομείων με κριτήρια κόστους - οφέλους. Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο γεγονός ότι με την ψήφο στο ΚΚΕ δίνεται η ευκαιρία να στείλουμε πανευρωπαϊκό μήνυμα καταδίκης των ιμπεριαλιστικών πολέμων, που έχουν κυκλώσει τη γειτονιά μας, στους οποίους η κυβέρνηση με τη συμφωνία και όλων των υπόλοιπων κομμάτων συμμετέχει ενεργά, άρα και ηχηρό μήνυμα απεμπλοκής της χώρας μας από τα ιμπεριαλιστικά σχέδια που μας κάνουν θύτες απέναντι σε άλλους λαούς, αλλά διαμορφώνουν και επικίνδυνες συνθήκες ώστε να γίνει ο λαός μας θύμα ως στόχος αντιποίνων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι φυσική συνέχεια των αγώνων μας» (2024-05-28 00:00:00.0)
ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ! Το ελπιδοφόρο και αισιόδοξο μήνυμα της Κυριακής! (2023-06-24 00:00:00.0)
Ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει ψήφος στις ζωές μας και όχι στα κέρδη τους! Να μη χαθεί καμία! (2023-06-09 00:00:00.0)
Να σταματήσουν αμέσως τα πολιτικά παιχνίδια με τους αποδήμους (2021-04-13 00:00:00.0)
Ψήφος στο ΚΚΕ για να δυναμώσει η πάλη ενάντια στην εργασιακή ζούγκλα (2019-04-17 00:00:00.0)
Η ψήφος στο ΚΚΕ δυναμώνει την αντίσταση και την προοπτική (2009-05-16 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ