Τετάρτη 29 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΥΓΕΙΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»
Οι ασθενείς θα αντιμετωπίζονται ισότιμα, με κριτήριο πραγματικού επείγοντος

Περήφανη στάση από το προσωπικό κόντρα στη λειτουργία VIP

Για την άρνηση του συνόλου του προσωπικού στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» να εφαρμόσει τις απαράδεκτες και αντιεπιστημονικές οδηγίες της κυβέρνησης, δηλαδή να εξυπηρετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα οι επίσημοι του τελικού του Conference Cup, ενημέρωσε το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου στα Επείγοντα τους ασθενείς που περίμεναν επί ώρες να εξεταστούν.

Υπενθυμίζεται ότι από χτες μέχρι και αύριο ο «Ευαγγελισμός» έχει τεθεί, με εντολή κυβέρνησης και διορισμένης διοίκησης, σε 24ωρη ετοιμότητα «για την αντιμετώπιση των VIP (διαπιστευμένων και φιλάθλων) που θα διαμένουν στα ξενοδοχεία "Μεγάλη Βρετανία", "Grand Hyatt" και "Marriot Athens"», οι οποίοι «θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα στην εξέτασή τους και διεξαγωγή όλων των απαραίτητων εξετάσεων, εφόσον χρειαστεί».

Το Σωματείο ξεκαθάρισε ότι η παραπάνω οδηγία βρίσκει απέναντι όλους τους υγειονομικούς, οι οποίοι θα εξετάζουν όλους τους ασθενείς ισότιμα και όχι με βάση το αξίωμα, την τσέπη ή την αναγνωρισιμότητά τους.

Την ίδια στιγμή βρισκόταν σε εξέλιξη η στάση εργασίας των εργαζομένων στην καθαριότητα, οι οποίοι έχουν αποφασίσει επαναλαμβανόμενες στάσεις. Παρά τις προσπάθειες του Σωματείου να πραγματοποιηθεί συνάντηση, η διοίκηση ανέβαλε για πολλαπλή φορά το προγραμματισμένο ραντεβού, αφού, όπως έχει αποδείξει, προτεραιότητά της είναι τα εγκαίνια «στα τυφλά» δομών που ήδη μετρούν χρόνια στο νοσοκομείο και η έλλειψη προσωπικού τις κρατά κλειδωμένες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ