Πέμπτη 9 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΔ
Αναζητείται «αριστερός» υπερνομάρχης

Σε αγωνιώδη αναζήτηση «αριστερού» υποψηφίου για την υπερνομαρχία Αθηνών βρίσκεται η ηγεσία της ΝΔ, ενώ ταυτόχρονα θέλει να «κλείσει» και τις υποψηφιότητες για τους νομάρχες.

Τα θέματα αυτά απασχόλησαν σύσκεψη κορυφαίων στελεχών χθες στη Ρηγίλλης, καθώς ο Κ. Καραμανλής επιθυμεί να ληφθούν οριστικές αποφάσεις το αμέσως επόμενο διάστημα και πάντως μέχρι το τέλος του μήνα. Ειδικά για την υπερνομαρχία Αθηνών, η ηγεσία της ΝΔ επιδιώκει να προτείνει «αριστερό» υποψήφιο και εξαντλεί κάθε δυνατότητα σε αυτή την κατεύθυνση, έχοντας ως «έσχατη λύση» τον νυν υπερνομάρχη Θ. Κατριβάνο. Η «αριστερή» υποψηφιότητα, εκτιμούν στη Ρηγίλλης, θα δώσει ώθηση στους εκλογικούς στόχους του κόμματος και θα καταστήσει «φερέγγυα» τα σχετικά «ανοίγματα». Στη χθεσινή σύσκεψη ακούστηκαν διάφορα ονόματα «αριστερών», αλλά, όπως έλεγαν αργότερα κομματικά στελέχη, «όλα είναι ανοιχτά».

Παράλληλα, στη σύσκεψη, εξετάστηκαν διάφορα ονόματα υποψηφίων νομαρχών, ενώ διεξοδική συζήτηση έγινε για τις νομαρχίες, ανέρχονται σε πέντε - έξι, όπου υπάρχει πρόβλημα με «αντάρτες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ