Πέμπτη 9 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΤΟΥ ΜΑΗ
Δράση για ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ που να υπηρετεί το λαό

Οι αντιδημοσιοϋπαλληλικές επιλογές της κυβέρνησης πάνε πακέτο με τα αντιασφαλιστικά και άλλα αντεργατικά μέτρα στον ιδιωτικό τομέα

Μπροστά στην απεργία των δημοσίων υπαλλήλων, που έχει προκηρυχτεί για τις 29 του Μάη, οι ταξικές δυνάμεις στο συνδικαλιστικό κίνημα ενεργοποιούνται και δηλώνουν την καθολική αντίθεσή τους σε κάθε απόπειρα άρσης της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων ή έμμεσου χτυπήματός της, καθώς και στις κυβερνητικές επιδιώξεις για ενίσχυση των ευέλικτων μορφών εργασίας και στο δημόσιο, όπως και στον ιδιωτικό τομέα.

Η απεργία στις 29 του Μάη, πλαισιωμένη και διευρυμένη από άλλους κλάδους εργαζομένων, μπορεί να αποτελέσει ένα ακόμη ισχυρό χτύπημα στη συνολική αντιασφαλιστική, αντεργατική και αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική. Η σημασία της είναι κρίσιμη και επειδή αυτή την περίοδο χαράσσονται νέα σχέδια σε βάρος των δημοσίων υπαλλήλων.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ επισημαίνει ότι απαιτείται μέτωπο όλων των εργαζομένων και για να μην περάσουν οι αντιδημοσιοϋπαλληλικές επιλογές και για να δημιουργηθούν οι όροι για μια δημόσια διοίκηση που θα υπηρετεί τους εργαζόμενους και το λαό. Οι δημόσιοι υπάλληλοι με τη μαζική, δυναμική συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία, μαζί με όλους τους εργαζόμενους, θα δώσουν την καλύτερη απάντηση σ' αυτούς τους αντεργατικούς κυβερνητικούς σχεδιασμούς.


ΣΕΛ.  13

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ