Σάββατο 8 Ιούνη 2024 - Κυριακή 9 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κινητοποίηση με τρακτέρ στην Αγιά τη μέρα των ευρωεκλογών

Σε συγκέντρωση με τα τρακτέρ στην κεντρική πλατεία της Αγιάς, την Κυριακή 9 Ιούνη, μέρα των ευρωεκλογών, στις 10 π.μ., καλούν οι Αγροτικοί Σύλλογοι και Συνεταιρισμοί της επαρχίας Αγιάς Λάρισας. Το κάλεσμα αυτό γίνεται, όπως αναφέρουν, ύστερα από την αρνητική εξέλιξη της τηλεφωνικής επικοινωνίας του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Δ. Σταμενίτη, με τον πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, και τονίζουν: «Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην υλοποίηση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσής μας».

Καλούμε, σημειώνουν, «όλους τους συναδέλφους μας την Κυριακή 9 Ιούνη, μέρα των ευρωεκλογών, και ώρα 10 το πρωί με τα τρακτέρ σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Αγιάς παρατάσσοντας τα μηχανήματα χωρίς να εμποδίζουμε την κίνηση και χωρίς να παρακωλύουμε την εκλογική διαδικασία».

Καλούμε τους αγρότες και τον λαό της περιοχής, υπογραμμίζουν, «να καταδικάσουν με την ψήφο τους την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τα κόμματα που ψήφισαν την Κοινή Αγροτική Πολιτική που μας ξεκληρίζει. Ενωμένοι συνεχίζουμε και θα νικήσουμε!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ