Τρίτη 2 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ HQF (ΜΙΜΙΚΟΣ)
Διεκδικούν αγωνιστικά Συλλογικές Συμβάσεις με ουσιαστικές αυξήσεις

Με καθολική συμμετοχή ξεκίνησαν χτες, Δευτέρα 1 Ιούλη, οι επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας που έχει προκηρύξει το Σωματείο Εργαζομένων στις εγκαταστάσεις της «Hellenic Quality Foods»(πρώην ΜΙΜΙΚΟΣ), στη Νέα Αρτάκη Χαλκίδας, απαιτώντας την έναρξη διαπραγματεύσεων για την υπογραφή της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με ουσιαστικές αυξήσεις.

Σύμφωνα με την απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων, οι στάσεις εργασίας θα είναι 4ωρες σε κάθε βάρδια, σε όλα τα τμήματα της επιχείρησης, και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 7 Ιούλη.

Με νεότερη ανακοίνωσή του το Σωματείο χαιρετίζει την καθολική συμμετοχή στην πρώτη μέρα της κινητοποίησης, καλώντας τους συναδέλφους να συνεχίσουν μαζικά και αγωνιστικά την άσκηση πίεσης στην εργοδοσία, προκειμένου να υπογράψουν Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και δικαιώματα.

Επίσης να σημειώσουμε ότι στην αναστολή της απόφασης για δίωρες στάσεις εργασίας από χτες Δευτέρα 1 έως και την Πέμπτη 4 Ιουλίου, προχώρησε το Σωματείο Εργαζομένων στις συνεργαζόμενες πτηνοτροφικές επιχειρήσεις «Δ. Κελαϊδίτης ΕΠΕ» - «Σκαλέζα» - «Μαζαράκι», καθώς η εργοδοσία ικανοποίησε μέρος των αιτημάτων τους και παράλληλα δεσμεύτηκε για την έναρξη διαλόγου για την υπογραφή επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ