Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Συγκέντρωση αύριο Πέμπτη για το Νοσοκομείο Καλαμάτας

Απαιτούν άμεσα μέτρα ενίσχυσης όλων των δημόσιων δομών Υγείας

Αμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της κατάστασης που επικρατεί στη δημόσια Υγεία στη Μεσσηνία απαιτούν με συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Πέμπτη, στη 1 μ.μ. στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, τα Συνταξιουχικά Σωματεία ΙΚΑ - ΕΦΚΑ, ΟΑΕΕ και ΔΕΚΟ Τραπεζών Μεσσηνίας.

Καλούν σε συναγερμό και απαιτούν το κράτος να σταματήσει να αντιμετωπίζει την Υγεία ως κόστος, ενώ υπογραμμίζουν ότι οι εξαγγελίες της κυβέρνησης μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο τις ανησυχίες του λαού. «Εμείς βιώνουμε καθημερινά τις ελλείψεις στα νοσοκομεία και σε όλες τις δομές Υγείας, και ζούμε την πραγματικότητα και όχι την εικονική που προσπαθούν να μας περάσουν μέσα από τα κεντρικά ΜΜΕ», σημειώνουν τα Σωματεία, απαιτώντας μεταξύ άλλων πλήρη και επαρκή χρηματοδότηση των νοσοκομείων και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, προσλήψεις μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, δωρεάν Υγεία και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Ειδικά για τον νομό Μεσσηνίας, να καλυφθούν άμεσα όλες οι ανάγκες των Νοσοκομείων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας, να θεσπιστούν σοβαρά κίνητρα για τις θέσεις γιατρών του νομού, που βγαίνουν επανειλημμένα «άγονες», και να διευκολύνονται οι συνταξιούχοι, που λόγω ηλικίας είναι αδύνατον να κλείνουν ραντεβού ηλεκτρονικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ