Παρασκευή 17 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Φωτογραφικό φακέλωμα

Το γεγονός θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, αλλά μια πλευρά του έχει ιδιαίτερη σημασία. Διαβάστε παρακάτω για να καταλάβετε:

Στις 7 Μαρτίου 1996, στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ, άγνωστοι νεαροί, ορισμένοι και με κουκούλες στο κεφάλι τους, προπηλάκισαν τον βουλευτή της ΝΔ, Π. Καμμένο. Μετά το επεισόδιο, ο βουλευτής της ΝΔ αναγνώρισε οκτώ νεαρούς, ως δράστες, από φωτογραφίες που του υπέδειξε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Προχτές έγινε η δίκη των οκτώ και αθωώθηκαν. Στην απολογία τους, ορισμένοι εκ των οκτώ αναρωτήθηκαν πώς βρέθηκαν οι φωτογραφίες τους στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, αφού ποτέ δεν έχουν συλληφθεί.

Είναι ένα ερώτημα βάσιμο και σοβαρό, στο οποίο κανείς αρμόδιος δεν έδωσε απάντηση, στη διάρκεια της δίκης. Το επαναφέρουμε, λοιπόν, και το θέτουμε στην ηγεσία της Αστυνομίας και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης. Πώς και γιατί βρέθηκαν οι φωτογραφίες των ανθρώπων αυτών στην Ασφάλεια; Και είναι οι μόνοι, άραγε, που έχουν την... τιμή να διαθέτουν φωτογραφικό φάκελο στα αρχεία των αστυνομικών ή όποιων άλλων υπηρεσιών;

Περιμένουμε τις απαντήσεις...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ