Σάββατο 18 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Στο πόδι οι φιλειρηνιστές σ' όλους τους νομούς

Το ΝΑΤΟικό Στρατηγείο στον Τύρναβο έχει μπει για τα καλά στο «μάτι» των αντιιμπεριαλιστικών δυνάμεων της Θεσσαλίας
Το ΝΑΤΟικό Στρατηγείο στον Τύρναβο έχει μπει για τα καλά στο «μάτι» των αντιιμπεριαλιστικών δυνάμεων της Θεσσαλίας
Αύριο, Κυριακή 19 Μάη, τα μέλη του φιλειρηνικού - αντιιμπεριαλιστικού κινήματος της Θεσσαλίας έχουν προγραμματίσει πορείες ειρήνης και στους τέσσερις νομούς του γεωγραφικού διαμερίσματος. Συγκεκριμένα:

- Στη Λάρισα, η εκκίνηση της πορείας θα γίνει στη 1 μετά το μεσημέρι από την πλατεία Τυρνάβου - θα μιλήσει η Δέσποινα Αράπκουλε, μέλος της Γραμματείας της Επιτροπής Ειρήνης και υποψήφια δήμαρχος Γιάννουλης - και θα καταλήξει στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας, όπου θα μιλήσει ο Γ. Μπαλασούλης, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης.

- Στη Μαγνησία, η πορεία θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα από την πλατεία Ανακασιάς και θα τερματίσει στην παραλία του Βόλου.

- Στα Τρίκαλα, η πορεία θα ξεκινήσει από την πλατεία του χωριού Μεγάλα Καλύβια, στις 6 μ.μ. - θα μιλήσει ο δήμαρχος της περιοχής, ενώ θα γίνουν διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις - και θα καταλήξει στην πλατεία Ρήγα Φεραίου της πόλης.

- Στην Καρδίτσα, η πορεία θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ., από το «Δέλτα Καρδίτσας» - θα χαιρετίσει ο δήμαρχος Κάμπου - και στις 9 μ.μ. θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου θα χαιρετίσει εκπρόσωπος του Δήμου Καρδίτσας και θα μιλήσει ο πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης, Σ. Στουρνάρας.

Πριν την κυριακάτικη πορεία, εκδηλώσεις για την ειρήνη θα γίνουν:

- Σήμερα Παρασκευή, στις 8.30 μ.μ. στο «Παυσίλυπο», με αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο.

- Αύριο Σάββατο, 18 Μάη, στην Καρδιτσομαγούλα, με μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ