Πέμπτη 24 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για τα 80 χρόνια της Απελευθέρωσης

Εκδήλωση για τα 80 χρόνια από την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τον ΕΛΑΣ διοργανώνει η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, την Τετάρτη 30 Οκτώβρη, την ομώνυμη μέρα, στις 6.30 μ.μ., στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας. Θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης πραγματοποιούν και μια σειρά από άλλες Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ για τα 80 χρόνια από την Απελευθέρωση.

Συγκεκριμένα:

Σήμερα, Πέμπτη 24 Οκτώβρη

Οι Οργανώσεις Τρικάλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν στις 7.30 μ.μ. στο κτίριο Παπαστεριάδη (Στουρνάρα 14), όπου θα μιλήσει ο Σωτήρης Σωτηρόπουλος, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Τρικάλων του Κόμματος.

Αύριο, Παρασκευή 25 Οκτώβρη

Οι ΚΟΒ Ελασσόνας καλούν στις 8 μ.μ. στην αίθουσα «Βασίλη Φαρμάκη», όπου θα μιλήσει ο Νίκος Βακράτσας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας.

Σάββατο 26 Οκτώβρη

Στις 6.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης. Θα μιλήσει ο Νίκος Σαλπιστής, πρόεδρος του Παραρτήματος Κατερίνης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα.

Κυριακή 27 Οκτώβρη

Στις 11 π.μ., στην Κατερίνη θα γίνει ιστορικός περίπατος, που θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία σε σημεία που σηματοδοτούν γεγονότα της Κατοχής, της Αντίστασης και της Απελευθέρωσης.

Στις 7 μ.μ., στη Νάουσα, στον πολυχώρο «Βέτλανς». Θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ θα υπάρχουν έκθεση με πλούσιο φωτογραφικό υλικό της περιόδου της Εθνικής Αντίστασης, έκθεση του ΕΑΜικού Τύπου στην περιοχή της Ημαθίας, έκθεση με βιβλία και μουσικό πρόγραμμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ