Πέμπτη 24 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Στις 9 και 10 Νοέμβρη η Πανελλαδική Σύσκεψη

«Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας. Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, στον δρόμο της ανατροπής»

Παράλληλα με τις κλαδικές κινητοποιήσεις και την πανεργατική απεργία, πλήθος συνδικάτων ετοιμάζουν τη συμμετοχή τους στην Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ στις 9 και 10 Νοέμβρη στην Αθήνα, στο κλειστό γήπεδο Γαλατσίου. «Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας. Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, στον δρόμο της ανατροπής»: Με το σύνθημα αυτό η Σύσκεψη, που συμπίπτει με τα 25 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΜΕ, δίνει το έναυσμα για να ξεδιπλωθεί γόνιμος διάλογος σε συνδικάτα και συνδικαλιστές.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η μεταφορά πείρας από την αγωνιστική δράση των σωματείων, η διαμόρφωση πλαισίου πάλης και δράσης, η συζήτηση για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος και την οργάνωση της αντεπίθεσης. Ηδη, λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση της ανακοίνωσης του ΠΑΜΕ, δεκάδες σωματεία αποφασίζουν τη συμμετοχή τους, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική που έχει το ΠΑΜΕ στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Στο πλαίσιο μάλιστα της διεθνιστικής αλληλεγγύης στους εργάτες και στους λαούς του κόσμου, στην Πανελλαδική Σύσκεψη θα συμμετάσχει μεγάλος αριθμός συνδικαλιστών από το εξωτερικό, η ηγεσία της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας και συνδικάτα που ανέπτυξαν μεγάλους και σημαντικούς αγώνες σε μια σειρά χώρες όλου του κόσμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ