Τρίτη 21 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα ... βολεμένα

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ακριβώς έγινε και πέρασε η εποχή του βολέματος «ημετέρων», όπως δηλώσατε χτες κ. πρωθυπουργέ; Μήπως παραιτήθηκε η κυβέρνηση και δεν το καταλάβαμε;

Αλλά, βέβαια, είναι γνωστό το ΠΑΣΟΚικό παραμύθι γι' αυτή την ιστορία της διαφθοράς στο Δημόσιο. Γι' όλα φταίνε κάποιοι ασυνείδητοι δημόσιοι υπάλληλοι, που έχουν βαλθεί να ταλαιπωρούν τον πολίτη, παρά και ενάντια στην πολιτική βούληση της κυβέρνησης.

Οι «πράσινοι» μηχανισμοί βολέματος, εξέλιξης και κομματικού ελέγχου του Δημόσιου ουδεμία ευθύνη έχουν και ποτέ δεν υπήρξαν. Πρέπει, προφανώς, να μας θεωρούν ιδιαίτερα ανόητους, για να μας «πλασάρουν» κάτι τέτοια.

Πάντως, τέτοιες δηλώσεις καλό θα είναι να τις αποφεύγει ο πρωθυπουργός. Ακούνε και οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές εκλογές κι όπως καταλαβαίνετε είναι ευαίσθητοι σε τέτοια ζητήματα «επικοινωνιακής πολιτικής».

ΚΑΘΟΛΟΥ έκπληξη δεν αποτελεί το αποτέλεσμα της έρευνας που λέει ότι 4 στους 10 Ελληνες δε θα πάνε φέτος καλοκαιρινές διακοπές. Βλέπετε η ...ευρωπαϊκή εκσυγχρονισμένη Ελλάδα που μας παρουσιάζει ο πρωθυπουργός απέχει από την πραγματικότητα.

Γιατί, βέβαια, όλοι αυτοί οι άνθρωποι, δε φοβούνται μήπως πάθουν ηλίαση ούτε φοβούνται να μπουν στη θάλασσα. Οικονομικό και μόνο οικονομικό είναι το πρόβλημά τους. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι οι διακοπές (ιδίως Ιούλη - Αύγουστο) δεν είναι και ό,τι φθηνότερο μπορεί να σου τύχει.


Γρηγοριάδης Κώστας

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ μια άποψη. Η συνύπαρξη του «καράτε» και του μπάσκετ δηλαδή, μετά τις σκηνές που είδαμε στον αγώνα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Αλλά, θα πείτε, εδώ έχουν μπερδευτεί οι επιχειρήσεις και το χρηματιστήριο με τον αθλητισμό και όλοι μαζί με το καπιταλιστικό κράτος. Τα αθλήματα δε θα μπερδευτούν; Λογικό κι επόμενο είναι.

Ας μην πολυψάχνουν, λοιπόν, ποιοι και πώς ξεκίνησαν τον καυγά, που κατέληξε σ' ένα κουβάρι. Ας κοιτάξουν να ξεμπερδέψουν το κουβάρι των συμφερόντων που κρύβεται από πίσω. Μόνο που αυτό δεν το θέλουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ