Σάββατο 8 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 92
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ενίσχυσε σημαντικά τις δυνάμεις της η ΔΑΣ

Σημαντική ενίσχυση των δυνάμεών της σημείωσε η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΔΑΣ) στις εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης. Η ΔΑΣ πήρε 485 ψήφους (από 394 που είχε πάρει το 2000) και εξασφάλισε τη δεύτερη θέση, εκλέγοντας 4 έδρες στο ΔΣ (από 3 που είχε).

Μείωση των δυνάμεών τους είχαν σ' αυτές τις εκλογές και η ΔΑΚΕ και η ΠΑΣΚΕ. Συγκεκριμένα, η ΔΑΚΕ πήρε 761 ψήφους (από 787 στις περασμένες εκλογές) και εξέλεξε 6 έδρες, όσες είχε και προηγούμενα, και η ΠΑΣΚΕ 303 ψήφους (από 360 που είχε στις περασμένες εκλογές) και εξέλεξε 2 έδρες (από 3 που είχε). Η παράταξη ΑΝΕΚΕ - ΕΝΙΑΙΟ πήρε 184 ψήφους και εξέλεξε μία έδρα ενώ η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ πήρε 7 ψήφους και δεν εξέλεξε καμία έδρα.

Σε ανακοίνωσή της για τα εκλογικά αποτελέσματα η ΔΑΣ χαιρετίζει όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχία αυτή και τονίζει: «Με αυξημένο αίσθημα ευθύνης, με την ενημέρωση των συναδέλφων, την ενεργοποίηση όλων μέσα από τις επιτροπές χώρου δουλιάς, θα συμβάλει στη δημιουργία ενός Αγωνιστικού Μετώπου όλων των εργαζομένων... θα αγωνιστεί για την καλυτέρευση της ζωής όλων μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ