Πέμπτη 17 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τους ξεσκέπασε!

Την πλέον πληρωμένη απάντηση πήραν οι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά από το «συνέταιρό» τους και διοικητή της ΕΤΒΑ Γ. Κασμά. Ο άνθρωπος, μεταφέροντας την κυβερνητική άποψη για τις προοπτικές του ναυπηγείου, τους είπε ορθά - κοφτά ότι ότι δεν μπορεί να υφίστανται, ούτε η μία, ούτε οι δύο ειδικότητες, αλλά η πολυειδικότητα!

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Γιατί, όταν πριν λίγες μέρες ο «Ρ» αποκάλυψε πως επίκειται πλήρης αλλαγή των εργασιακών σχέσεων και στο βαθμό που δεν εξασφαλιστεί η ...πολυειδικότητα, θα δρομολογηθεί η ...«οικειοθελείς» αποχώρηση εκατοντάδων εργαζομένων, αυτοί οι απίθανοι τύποι, οι ψευτοσυνδικαλιστές του κυβερνώντος κόμματος και εν πολλοίς υπεύθυνοι για την κατάντια του ναυπηγείου σήμερα, καθύβριζαν χυδαία το «Ρ», ισχυριζόμενοι πως, τάχα, έχουν διαβεβαιώσεις από τον Γ. Κασμά ότι τίποτα από όλα αυτά δε θα συμβεί.

Ο διοικητής, βέβαια, της Τράπεζας, που γνωρίζει πως για να φέρει σε πέρας την κυβερνητική πολιτική έχει ακόμα «πολύ κουπί», με τη δημόσια τοποθέτησή του, τους ξεσκέπασε για τον τρόπο, που κι αυτή τη φορά προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους. Τώρα μένει να δούμε, αν θα βγάλουν ανακοίνωση που θα βρίζουν και τον ίδιο τον πρόεδρό τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ