Σάββατο 29 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΖΕΥΞΗ ΑΚΤΙΟΥ - ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Φιέστα με... προσωρινή λειτουργία!

Από την Ηπειρο, που εξακολουθεί να είναι η φτωχότερη επαρχία της Ευρωπαϊκής Ενωσης, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, και συγκεκριμένα από την Πρέβεζα και την Αρτα, βρήκε ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης να ξεκινήσει τις θερινές φιέστες αναστήλωσης της κυβερνητικής εικόνας και να μιλήσει για... ισχυρή Ελλάδα εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής που ακολουθείται!

Για να πείσει μάλιστα για τη δυναμική της κυβέρνησής του, δεν παρέλειψε να διοργανώσει φιέστα και να ξαναεγκαινιάσει την περιβόητη ζεύξη Ακτιου - Πρέβεζας. Ενα έργο, δηλαδή, που ξεκίνησε πριν 10 χρόνια να κατασκευάζεται, που κόστισε τρεις περίπου φορές παραπάνω από όσο είχε προϋπολογιστεί και που θα λειτουργεί για 10 και πλέον μήνες με... προσωρινές προσβάσεις, γιατί οι κανονικές ακόμη κατασκευάζονται!

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια άλλων ομιλιών του δε δίστασε να αναλωθεί στη γνωστή μέθοδο της παροχολογίας (των γνωστών «εκσυγχρονιστών» πολιτευτών του παρελθόντος) υποσχόμενος διάφορα έργα - φαντάσματα, που τα περιμένουν οι κάτοικοι εδώ και δεκαετίες και έχουν στοιχειώσει, όπως τη βελτίωση των οδικών συνδέσεων με τη Θεσσαλία, του οδικού άξονα Λευκάδας - Ακτιου - Βόνιτσας - Αμφιλοχίας, τις παρακάμψεις Αρτας - Φιλιππιάδας, την κατασκευή Γυμναστηρίων και εγγειοβελτιωτικών έργων...

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Κ. Λαλιώτης, ο οποίος επέκρινε όσους μιλούν για μακέτες και άλλα παρόμοια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ