Σάββατο 29 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ
Ταλαιπωρία από Δευτέρα

Η ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς από τη Δευτέρα το πρωί ως το μεσημέρι της Παρασκευής που χρησιμοποιούν την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, καθώς αρχίζουν εργασίες ασφαλτόστρωσης στο ρεύμα προς Λαμία, στο ύψος του κόμβου της Μεταμόρφωσης. Στο σημείο αυτό, σε μήκος 850 μέτρων, οι λωρίδες κυκλοφορίας θα περιοριστούν σε δύο και γι' αυτό αναμένεται να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, ανάλογο με αυτό που συνέβη πριν ένα μήνα στο αντίθετο ρεύμα (προς Αθήνα).

Παράλληλα, τα ξημερώματα της Δευτέρας προς Τρίτη θα παραμείνει κλειστή στην κυκλοφορία για μερικές ώρες η Εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος της ΠΕΤΡΟΛΑ, καθώς θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης γεφυρών σήμανσης. Πιο συγκεκριμένα:

  • Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα θα διακοπεί από τις 11 μ.μ. της Δευτέρας ως τις 2 π.μ. της Τρίτης και θα διεξάγεται μέσω τοπικής παράκαμψης.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση την Κόρινθο θα διακοπεί από τη 1 ως τις 2 π.μ. της Τρίτης και θα διεξάγεται από την Παλιά Εθνική Οδό από τους κόμβους Χαλυβουργικής και Παραδείσου, μέσω Παραδείσου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ