Σάββατο 29 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Απολογήθηκε για τη μοιραία «μπαλωθιά»

Ελεύθερος αφέθηκε χτες, μετά την απολογία του στον 23ο τακτικό ανακριτή Αθηνών, ο 27χρονος Ελευθέριος Βρουβάκης, ο οποίος το περασμένο Σαββατοκύριακο τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι, από «μπαλωθιά» που έριξε σε γαμήλιο γλέντι στο κτήμα Νάσιουτζικ, τον 24χρονο φίλο του, υπάλληλο της ΕΣΗΕΑ, Χαρίδημο Μαναρόλη. Του επιβλήθηκε μόνο χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ.

Ο δράστης παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ την Τετάρτη και κλαίγοντας περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς έγινε το κακό: «Εριχνα με άσφαιρα στην αρχή και ύστερα με κανονικές σφαίρες. Οταν σήκωσα το χέρι μου την τελευταία φορά για να πυροβολήσω, έσπασε η κάννη του όπλου (ένα παλιό περίστροφο του Α' Παγκόσμιου Πολέμου) και γύρισε μέσα στο χέρι μου. Δεν κατάλαβα πως χτύπησα τον Χαρίδημο που καθόταν απέναντι από μένα. Λιποθύμησα και με πήγαν στο σπίτι της θείας μου...».

Ο ίδιος κατηγορείται για «απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία», μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του, ενώ οι ελπίδες για να κρατηθεί στη ζωή ο άτυχος φίλος του έχουν σβήσει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ