Τετάρτη 17 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Δραστηριότητες δημοτικών και νομαρχιακών παρατάξεων
  • Η «Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΔΑΣ) του Δήμου Μύρινας Λήμνου, σήμερα Τετάρτη, θα προχωρήσει στην ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου της, ώρα 8.30 μ.μ., στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Διαμαντίδης».
  • Ανακήρυξη του υποψηφίου δημάρχου, συγκρότηση Γραμματείας και ανακοίνωση των βασικών αρχών της διακήρυξης πραγματοποιεί η «Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία» Αγρινίου, αύριο Πέμπτη στις 8.30 μ.μ., σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου.
  • Η Δημοτική Κίνηση «Πάτρα Μπροστά - Ενωμένοι», με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κοσιώνη, θα παρουσιάσει τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου της, στο νεολαιίστικο στέκι «Καφέ Σίνεμα», αύριο Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι.
Η ΝΑΣΥ Θεσσαλονίκης

Κλιμάκια της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συσπείρωσης» Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής τον υποψήφιο νομάρχη Γιώργο Ρόκο και τον νομαρχιακό σύμβουλο Μιχάλη Σπυριδάκη, συνεχίζουν τις περιοδείες τους σε υπηρεσίες και χωριά του Νομού Θεσσαλονίκης.

  • Σήμερα Τετάρτη στις 10 π.μ. στο Δημαρχείο Σταυρούπολης και στις 11.30 π.μ. θα γίνει ομιλία στους εργαζόμενους στο Δήμο. Την ίδια μέρα, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στα ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίου Παύλου και στις 8.30 μ.μ. ομιλία σε συγκέντρωση στην πλατεία Αγίων Αναργύρων του Δήμου.
  • Αύριο Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στη ΔΕΗ στο Βαρδάρη. Το απόγευμα στις 8 στην Επανωμή.
Η ΝΑΣ Αχαΐας

Η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασίας» (ΝΑΣ) Αχαΐας, σε συνέντευξη Τύπου που δίνει σήμερα Τετάρτη, στις 12.30 μ.μ., στην αίθουσα της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πάτρας - Ηπείρου - Νήσων, θα παρουσιάσει τη διακήρυξη της ΝΑΣ και θα ανακοινώσει τα πρώτα ονόματα για το νομαρχιακό ψηφοδέλτιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ