Σάββατο 20 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ο Παναγιώτης Αρφάνης στην Κυνουρία

Ο Παναγιώτης Αρφάνης θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος της «Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης» Βόρειας Κυνουρίας, στις ερχόμενες εκλογές του Οκτώβρη.

Ο Π. Αρφάνης, στην ομιλία του, τόνισε πως η ΤΑ μπορεί να συμβάλει στη συσπείρωση και πάλη πλατιών στρωμάτων για τη διεκδίκηση φιλολαϊκών λύσεων σε προβλήματα του λαού, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Τα προβλήματά μας δε θέλουν και δεν μπορούν να μας τα λύσουν οι υποστηρικτές της υποτέλειας στην ΕΕ, που ενστερνίζονται την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και του ξεπουλήματος της χώρας στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο.

Τα προβλήματα λύνονται με ΤΑ, που στηρίζεται στον εργαζόμενο και απλό πολίτη, που μάχεται καθημερινά, που απαιτεί, που βρίσκεται μπροστά σε αγώνες που φουντώνουν μέρα με τη μέρα σε όλους τους τομείς, που αντιστέκεται στην κατρακύλα που μας οδηγούν οι δικομματικές κυβερνήσεις και τα δεκανίκια τους».

Και κατέληξε: «Στη συμπαράταξη αυτή, καλούμε όλους τους ευαισθητοποιημένους και υπεύθυνους πολίτες, που επιμένουν να παλεύουν, να διεκδικούν και να δρουν, που απορρίπτουν τις εν κρυπτώ διαβουλεύσεις των γνωστών κομματαρχών και το ανεπίτρεπτο προεκλογικό αλισβερίσι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ