Σάββατο 20 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΠΑΤΡΑ
Περιοδεία Κοσιώνη στην «Ιντρακόμ»

Την ανάγκη να αλλάξει χέρια και ρότα η Δημοτική Αρχή στην Πάτρα, σε μια φιλολαϊκή κατεύθυνση, για ένα δήμο που θα ενώνει αγωνιστικά τους εργαζόμενους και το λαό και θα διεκδικεί μαζί με τους εργαζόμενους, τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος της Δημοτικής Κίνησης «Πάτρα Μπροστά Ενωμένοι» Παναγιώτης Κοσιώνης, σε περιοδεία που πραγματοποίησε χτες το πρωί στο εργοστάσιο της «ΙΝΤΡΑΚΟΜ», στην Πάτρα.

Ο Π. Κοσιώνης, μιλώντας με τους εργαζόμενους στην επιχείρηση, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι νέοι στην ηλικία, ανέπτυξε τις προτάσεις της Κίνησης σε μια σειρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη της Πάτρας, δίνοντας το διαφορετικό πολιτικό στίγμα που τη χαρακτηρίζει σε σχέση με τις άλλες δύο κινήσεις. Οπως υπογράμμισε, και οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) που διεκδικούν το Δήμο της Πάτρας, τα τελευταία 16 χρόνια έχουν δοκιμαστεί με τραγικά αποτελέσματα για την πλειοψηφία του πατραϊκού λαού και με μόνους κερδισμένους ορισμένους μεγαλοεπιχειρηματίες.

Η ευθύνη για την άσχημη κι εχθρική εικόνα που παρουσιάζει για πολίτες που ζουν στην Πάτρα, επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος, δεν περιορίζεται μόνο στην κεντρική εξουσία, αλλά και στη Δημοτική Αρχή, που όλο αυτό το διάστημα όχι μόνο δεν έκανε τίποτα για να αποτρέψει τις αντιλαϊκές αυτές επιλογές, αλλά με τη στάση της άλλοτε έμμεσα κι άλλοτε άμεσα τις στήριξε και κάλεσε τους εργαζόμενους να χρησιμοποιήσουν το όπλο της ψήφου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές και να ψηφίσουν «Πάτρα Μπροστά - Ενωμένοι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ