Σάββατο 17 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Εκλογο-ρουσφέτια...

Γρηγοριάδης Κώστας

ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ; Φυσικά και είναι εντελώς τυχαίο το γεγονός ότι «πακέτα» προσλήψεων στο δημόσιο τομέα ξεκινάνε με κατάθεση αιτήσεων από το Σεπτέμβρη. Φυσικά, και σε τίποτε δε συνδέονται με την τρέχουσα πολιτική συγκυρία.

Πιστέψατε ποτέ πως το υπουργείο Εσωτερικών και η κυβέρνηση θα χρησιμοποιούσε τον κρατικό μηχανισμό, προκειμένου να τον εκμεταλλευτεί προεκλογικά; Αυτά συνέβαιναν στο απολίτιστο πολιτικά παρελθόν της Ελλάδας. Τώρα άλλαξαν τα πράγματα.

Επίσης, ουδεμία σχέση έχει το γράμμα του Κώστα Σκανδαλίδη που συνοδεύει την εκλογική κάρτα και διανέμεται σε όλη την Ελλάδα με την προσωπική του προβολή. Επειδή, δηλαδή, με αυτόν τον τρόπο έχει τη δωρεάν δυνατότητα να απευθυνθεί σε όλους τους Ελληνες ψηφοφόρους; Θα ήταν καχύποπτο να υποστηρίξουμε κάτι τέτοιο.

Πάντως, θα συνιστούσαμε λίγη αυτοσυγκράτηση. Το ξεκαθάρισμα των εκλογικών μητρώων δεν είναι κατόρθωμα για καμιά κυβέρνηση, είναι το στοιχειώδες καθήκον της. Και απέχουν πολύ από το να το επιτελέσουν πλήρως.

ΤΣΑΜΠΑ η φασαρία, δηλαδή, για την περίφημη δεύτερη απολογία Γιωτόπουλου. Τίποτε καινούριο δεν είπε και πήρε την αναβολή του. Οπότε το σχετικό σίριαλ μεταφέρεται την Τρίτη.

Οσο για την πρόοδο των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής από ό,τι φαίνεται αποδεικνύεται προσοδοφόρα για μια κατηγορία επαγγελματιών και έχει τη χρησιμότητά της: Τα κομμωτήρια κάνουν χρυσές δουλιές.


Γρηγοριάδης Κώστας

Πλήθος συρρέουν οι ξανθές κυρίες άνω των 50 για αλλαγή χρώματος μαλλιού και οι σκούρες βαφές είναι σε πρώτη ζήτηση. Διότι δεν είναι καιρός καλοκαιριάτικα να σε τρέχουν για ανάκριση σαν «ξανθιά Αννα». Ασε που μια αφορμή για κομμωτήριο δεν πρέπει να μένει ποτέ ανεκμετάλλευτη, σύμφωνα με τους κανόνες της μόδας.

Μια φορά, για το καλό τους, οι διωκτικές αρχές αυτή τη φορά να κάνουν σύλληψη αντάξια των προσδοκιών του κοινού. Ετσι που τα περιέγραψαν ...γλαφυρότατα τα πράγματα οι παρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων περιμένουν τουλάχιστον κάτι σε ...Κατρίν Ντενέβ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ