Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΛΑΡΙΣΑ
Κάλεσμα ενίσχυσης των αγωνιστικών συνδυασμών

Ο Αγις Παπαστεργίου, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας
Ο Αγις Παπαστεργίου, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας
Τα χωριά Καλλιθέα, Ολυμπιάδα και Φλάμπουρο της επαρχίας Ελασσόνας επισκέφτηκε ο Μπ. Μπακούλας, υποψήφιος νομάρχης Λάρισας με τη Νομαρχιακή Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία (ΝΕΑΣ), συνοδευόμενος από υποψήφιους νομαρχιακούς συμβούλους του Συνδυασμού.

Στα πλαίσια της περιοδείας του ο Μπ. Μπακούλας, είχε γόνιμο διάλογο με τους κατοίκους των χωριών του νομού, για τις αιτίες των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, όπως η συρρίκνωση αγροτικών καλλιεργειών, π.χ. της καπνοκαλλιέργειας, τα προβλήματα των κτηνοτρόφων, η ερήμωση των χωριών, το κλείσιμο των σχολείων κ.ά. Οπως τόνισε ο Μπ. Μπακούλας, τα προβλήματα αυτά δημιουργούνται, εξαιτίας της εφαρμοζόμενης αντιαγροτικής - αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ που επιδιώκει το ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτών, αυξάνει την ανεργία, κλείνει τα μικρομάγαζα, υποβαθμίζει τους τομείς της δημόσιας Παιδείας, Υγείας και Πρόνοιας. Κι απευθύνοντας κάλεσμα ενίσχυσης του αγωνιστικού συνδυασμού στις ερχόμενες νομαρχιακές εκλογές, επισήμανε ότι η υπόσχεση που δίνει η ΝΕΑΣ είναι πως θα βρίσκεται μπροστά στους λαϊκούς αγώνες για τη διεκδίκηση της επίλυσης αυτών των προβλημάτων.

Η Δημοτική Συνεργασία Λάρισας

Τη συνοικία Παπασταύρου επισκέφτηκε ο Αγ. Παπαστεργίου, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας με τη Δημοτική Συνεργασία, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού. Εκεί, περιοδεύοντας από σπίτι σε σπίτι, άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων της συνοικίας και ανέπτυξε το πρόγραμμα και μίλησε για την αγωνιστική, διεκδικητική αντίληψη του συνδυασμού.

Τον Αγ. Παπαστεργίου επισκέφθηκαν, επίσης, εκπρόσωποι του νοσηλευτικού προσωπικού του Γενικού Περιφερειακού Νοσοκομείου, οι οποίοι, μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκαν στο αίτημά τους για εξεύρεση θέσεων σε παιδικό σταθμό για τα παιδιά τους.

Ο Μπάμπης Μπακούλας, υποψήφιος νομάρχης Λάρισας
Ο Μπάμπης Μπακούλας, υποψήφιος νομάρχης Λάρισας
Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς σε χαιρετιστήριο μήνυμά του ο Αγ. Παπαστεργίου εύχεται να είναι καλή και δημιουργική. Στο μήνυμά του ο υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας αναφέρεται στα μεγάλα προβλήματα που «γεννά» η αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ και τονίζει ότι η Δημοτική Συνεργασία θ' αγωνιστεί για σύγχρονη, δωρεάν, δημόσια Παιδεία, για αύξηση των κρατικών δαπανών στο 15% του κρατικού προϋπολογισμού, για κατάργηση της παραπαιδείας, για τη χορήγηση 200.000 δρχ. σε κάθε οικογένεια με εισόδημα κάτω από 4 εκατομμύρια δραχμές, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες αγοράς σχολικών ειδών, για την κατασκευή και άλλων σχολικών αιθουσών και κτιρίων και θα διεκδικήσει από την κυβέρνηση χρηματοδότηση για την κατασκευή και την εύρυθμη λειτουργία βρεφονηπιακών σταθμών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ