Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
«ΠΑΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ - ΕΝΩΜΕΝΟΙ»
Ενότητα που ανοίγει μεγάλες προοπτικές νίκης

Κοινή συνέντευξη έδωσαν χτες ο υποψήφιος δήμαρχος Παν. Κοσιώνης και ο Διον. Φλαμιάτος, γραμματέας Δυτ. Ελλάδας του ΔΗΚΚΙ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πάτρας Παναγιώτης Κοσιώνης
Ο υποψήφιος δήμαρχος Πάτρας Παναγιώτης Κοσιώνης
«Για μας και την ίδια την παράταξη, έχει μια ιδιαίτερη σημασία η στήριξη από το ΔΗΚΚΙ.Διότι δίνει με εντονότερο τρόπο αυτό που αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό της παράταξής μας, δηλαδή τον ενωτικό χαρακτήρα που γίνεται σε επίπεδο ψηφοδελτίου και στο οποίο συμμετέχουν άνθρωποι προερχόμενοι από όλο το πολιτικό φάσμα. Θεωρώ μεγάλη επιτυχία τη στήριξη του ΔΗΚΚΙ σ' αυτήν την παράταξη, που ανοίγει ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές για τη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής στην Πάτρα». Αυτό τόνισε χτες ο Παναγιώτης Κοσιώνης, υποψήφιος δήμαρχος Πατρών με τη δημοτική κίνηση «Πάτρα Μπροστά - Ενωμένοι», σε κοινή συνέντευξη που έδωσε με τον Διονύση Φλαμιάτο, γραμματέα της Συντονιστικής Περιφερειακής Γραμματείας Δυτικής Ελλάδας του ΔΗΚΚΙ, μετά την ανακοίνωση του ΔΗΚΚΙ πως στο Δήμο της Πάτρας θα στηρίξει το συνδυασμό του Π. Κοσιώνη.

«Η συμμετοχή ανθρώπων του ΔΗΚΚΙ στο ψηφοδέλτιο, αλλά και τα ονόματα που ήδη υπάρχουν, δείχνουν τον πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα του ψηφοδελτίου, από τη μια μεριά, και την ικανότητα των προσώπων που διαθέτει το ψηφοδέλτιο να διοικήσουν σωστά το δήμο της Πάτρας, σε μια διαφορετική αντίληψη, από αυτήν που εφαρμόστηκε τα τελευταία δεκαέξι χρόνια», τόνισε ο Παν. Κοσιώνης.

Ο Δ. Φλαμιάτος σημείωσε: «Η στήριξη του Παν. Κοσιώνη δεν είναι προϊόν μιας συμφωνίας δύο κομμάτων. Είναι η εκτίμηση του ΔΗΚΚΙ, και στο πρόσωπο του Παν. Κοσιώνη, αλλά και στην πεποίθησή του ότι αυτή η δημοτική παράταξη όταν έρθει στη Δημοτική Αρχή είναι ικανή να λύσει τα σοβαρά προβλήματα που έχει τούτη η πόλη και να είναι προς όφελος του λαού της Πάτρας».

«Ετσι - συμπλήρωσε - θα έχει εκπληρωθεί και ένα όραμα χρόνων του λαού της, να έρθει δηλαδή μια Δημοτική Αρχή, που θα είναι για τους πολίτες και όχι μια Δημοτική Αρχή, που θα είναι στην υπηρεσία ενός ολιγομελούς κλαμπ επιχειρηματιών, που εξυπηρετούν τα προσωπικά τους συμφέροντα και των φίλων τους ή μια αρχή, η οποία θα είναι εντολοδόχος κυβερνητικών αποφάσεων και σκοπιμοτήτων».

Καταλήγοντας, το στέλεχος του ΔΗΚΚΙ απηύθυνε κάλεσμα «προς τα υπόλοιπα προοδευτικά αριστερά κόμματα, είτε αυτά έχουν εκφραστεί αυτή τη στιγμή με δημοτικές κινήσεις είτε όχι, να συσπειρωθούν γύρω από τον Παν. Κοσιώνη σε ισότιμη βάση, ώστε να καταφέρουμε να ανατρέψουμε το σκηνικό στο δήμο».

Τέλος, ερωτηθείς, μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου από δημοσιογράφο, για τα μηνύματα που έχει εισπράξει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ο Παν. Κοσιώνης σημείωσε: «Τα μηνύματα είναι πολύ ελπιδοφόρα. Δε θέλω να δημιουργώ ψευδαισθήσεις, αλλά εκείνο που με εντυπωσιάζει περισσότερο απ' όλα είναι ότι αυτό το θετικό κλίμα δεν το έχω ξανασυναντήσει άλλη φορά, παρά τη μεγάλη μου εμπειρία σε εκλογικές αναμετρήσεις. Και το βλέπεις, όταν μιλάς με απλούς ανθρώπους, τους οποίους δεν ξέρεις. Το δεύτερο που για μένα είναι πάρα πολύ θετικό είναι οι σχέσεις εμπιστοσύνης που δείχνουν τα λαϊκά στρώματα, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και ο εμπορικός κόσμος της πόλης προς την παράταξη και στο πρόσωπο του επικεφαλής της».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ