Πέμπτη 26 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Βρε, καλώς τους!

Στην Καλαμάτα, όπου, προ ημερών, εγκαινίασε ένα νοσοκομείο, δήλωσε - μ' εκείνο «το χαμόγελο που σκοτώνει» - ότι είναι «καμπίσιος και γοργός». Στ' Αγραφα, όπου θα πάει σήμερα, ελπίζουμε να μην δηλώσει πως είναι «ορεσίβιος και αργός». Οχι για τίποτα άλλο, δηλαδή, αλλά γιατί μπορεί να βρει τον μπελά του από τους βουνίσιους, οι οποίοι, από την εποχή του Μαυρογιαλούρου και εντεύθεν, έχουν πονηρευτεί και «μυρίζονται» από μακριά τους πολιτικάντηδες και δη όταν εμφανίζονται σε προεκλογική περίοδο.

Ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης - περί αυτού ο λόγος - επισκέπτεται μια εγκαταλειμμένη περιοχή της Ελλάδας - θα προσγειωθεί με ελικόπτερο στο «μοναδικό δήμο της Ευρώπης, στον οποίο δεν υπάρχει ούτε εκατοστό ασφάλτου» - για να εγκαινιάσει το «Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών», (ΚΕΠ) και συστήματα τηλε-ιατρικής και τηλε-εκπαίδευσης, που θα λειτουργήσουν σε αγροτικό ιατρείο και σε δημοτικό σχολείο του Δήμου Αχελώου. Λες και «όλα τα 'χε η Μαριορή, ο φερετζές της έλειπε»!

Στη Θεσσαλία θα περιοδεύει, από αύριο μέχρι και την Κυριακή, και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Καραμανλής. Προς «άγραν ψήφων» κι αυτός. Δεν το κρύβει, άλλωστε, αφού θα επισκεφτεί εκλογικά κέντρα υποψηφίων του κόμματός του, όπου και θα εκφωνήσει λόγους, ζητώντας από τους Θεσσαλούς να ψηφίσουν τους «εκλεκτούς» του, για «να στείλουν το μήνυμα» στην κυβέρνηση.

Οι Θεσσαλοί, όμως, - ιδιαιτέρως οι αγρότες που προδόθηκαν, πολλές φορές, από τη ΝΔ και τον ίδιο τον Κ. Καραμανλή, όταν βρίσκονταν στους δρόμους του αγώνα - δεν καταπίνουν «λωτούς» για να παρασυρθούν από την «Κίρκη» και δεν τρώνε «κουτόχορτο» να πάνε να πέσουν «από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη». Ας πάει αλλού να βρει μελλοντικούς «κοψοχέρηδες» ο Κωστάκης...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ