Πέμπτη 26 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Εντείνουν τη δραστηριότητα οι αγωνιστικοί συνδυασμοί

Στην τελική ευθεία έχει μπει, πλέον, η πολιτική μάχη των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, στην οποία με αποφασιστικότητα, αισιοδοξία και ενθουσιασμό ρίχτηκαν οι αγωνιστικοί συνδυασμοί στη Θεσσαλία.

Στη Λάρισα, χτες το πρωί, ο Αγ. Παπαστεργίου, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Δημοτική Συνεργασία», μίλησε σε συγκέντρωση του παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, όπου οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης δήλωσαν «παρών» στη μάχη, με στόχο τη νίκη του αγωνιστικού συνδυασμού. Το απόγευμα περιόδευσε στη Νέα Πολιτεία, ενώ σήμερα θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο του Δήμου, τη ΔΕΥΑΛ, τη συνοικία Λαχανόκηποι και το βράδυ θα μιλήσει στη Λέσχη Πολιτισμού. Ο Μπ. Μπακούλας, υποψήφιος νομάρχης με τη «Νομαρχιακή Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΝΕΑΣ), χτες το βράδυ επισκέφτηκε τα χωριά Παλαιόκαστρο και Ευαγγελισμό. Σήμερα το πρωί θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις τράπεζες της πόλης.

Στην Καρδίτσα, ο Χρ. Τέγος, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Νέα Καρδίτσα» πραγματοποίησε περιοδεία στη λαϊκή αγορά και στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο. Το βράδυ περιόδευσε στη συνοικία «Ζαχαριώτες», ενώ σήμερα θα επισκεφτεί την Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καρδίτσας, τα ΕΛΤΑ και θα μιλήσει στη συνοικία Αγία Παρασκευή. Με αισιοδοξία για τα αποτελέσματα των εκλογών δίνει την εκλογική μάχη και η ΝΑΣ Καρδίτσας, με υποψήφιο νομάρχη τον Β. Μπούτα, ο οποίος χτες περιόδευσε στη λαϊκή αγορά και συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της ΠΕΑΕΑ, που εξέφρασε την αμέριστη στήριξη και συμπαράταξη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης στον αγωνιστικό συνδυασμό. Το βράδυ ο Β. Μπούτας επισκέφτηκε τα χωριά Χάρμα, Καπά και Ελληνόπυργο, ενώ σήμερα θα περιοδεύσει στο αμαξοστάσιο και στις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Καρδίτσας, στις τράπεζες της πόλης και θα μιλήσει σε συγκεντρώσεις στα χωριά Μαγουλίτσα, Γελάνθη και Μαυρομάτι.

Στη Μαγνησία, ο Απ. Νάνος, υποψήφιος νομάρχης με τη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» (ΝΑΣ), σήμερα θα επισκεφτεί τις σχολές και το υποκατάστημα του ΟΑΕΔ και θα περιοδεύσει στα Μελισσιώτικα. Ο Ν. Γκατζής, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Δημοτική Αγωνιστική Συμπαράταξη» (ΔΑΣ) θα επισκεφτεί τα ΕΛΤΑ, τις υπηρεσίες του Δήμου, το Γηροκομείο και θα περιοδεύσει σε καταστήματα της πόλης.

Στα Τρίκαλα, σήμερα στις 8.30 μ.μ., θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συσπείρωσης», με υποψήφιο νομάρχη τον Γ. Παπασίμο. Επίσης, ο Αχ. Κανταρτζής, υποψήφιος δήμαρχος με την «Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση», περιόδευσε στο υποκατάστημα του ΙΚΑ Τρικάλων και στην οδό Πατουλιάς. Σήμερα θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Τρικάλων και στις συνοικίες Περδικοράχη και Σωτήρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ