Τρίτη 1 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ
Ψηφίζουμε ταξικά, ψηφίζουμε αγωνιστές

Κάλεσμα προς όλους τους εργαζόμενους του Θριασίου Πεδίου να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της αντίστασης και του αγώνα, απευθύνει, με ανακοίνωσή της, η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων Θριασίου.

Ειδικότερα, η Συντονιστική καλεί τους εργαζόμενους της περιοχής να ψηφίσουν για τη Νομαρχία Δυτικής Αττικής τη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία», με υποψήφιο νομάρχη τον Κώστα Παπαπολυχρονίου. Στο Δήμο Ελευσίνας την «Προοδευτική Αγωνιστική Κίνηση Ελευσίνας», με υποψήφιο δήμαρχο τον Δήμο Κουμπούρη. Στο Δήμο Ασπροπύργου, την «Προοδευτική Αγωνιστική Συνεργασία» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γρηγόρη Πανταζή και στην Κοινότητα Μαγούλας την «Αγωνιστική Κίνηση Μαγούλας» με υποψήφιο κοινοτάρχη τον Στράτο Σάπκα.

Οπως σημειώνει ακόμα στην ανακοίνωση η Συντονιστική: «Η εργατική τάξη έχει την ευκαιρία να ενισχύσει τη θέση της, ψηφίζοντας δημοτικές αρχές και δημάρχους αγωνιστές, που θα είναι μαζί μας. Ανθρώπους που περπάτησαν μαζί μας τους δρόμους του αγώνα: Για την υπεράσπιση των συμφερόντων της τάξης μας, για τη διεκδίκηση και διεύρυνση των δικαιωμάτων μας, για μια καλύτερη ζωή για μας και τα παιδιά μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ