Τρίτη 1 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
Να αλλάξουμε σελίδα στο δήμο

Ο Μιχάλης Σελέκος, υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου
Ο Μιχάλης Σελέκος, υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου
Μηνύματα καταδίκης του «παλιού» και του «νέου», του «νόμιμου» και του «αντάρτικου» έστειλε ο λαός του Χαϊδαρίου, πριν λίγες μέρες, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης». Σ' αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση για το μέλλον της πόλης, αλλά και του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι Χαϊδαριώτες έδειξαν την απόφασή τους, να γυρίσουν σελίδα στο δήμο.

Ο Μιχάλης Σελέκος, υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους, επισήμανε:«Πλησιάζοντας προς τις εκλογές, βλέπουμε πάλι το ίδιο παιχνίδι. Προσπαθούν να δημιουργήσουν "αναχώματα" απορρόφησης των ψηφοφόρων που θέλουν να απεγκλωβιστούν από αυτή την πολιτική. Οι "αντάρτες" του '98 έγιναν νόμιμοι, ενώ αυτοί που είχαν το επίσημο χρίσμα το '98 γίνονται σήμερα "αντάρτες". Ολοι αυτοί πρέπει να πάρουν ένα γερό μάθημα». Και συνέχισε: «Το Χαϊδάρι χρειάζεται ουσιαστική αλλαγή και όχι εναλλαγή προσώπων που υπηρετούν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική. Να μετατρέψουμε την ανησυχία και τη δυσαρέσκεια του λαού μας σε δράση. Να μετατρέψουμε κάθε ψίθυρο δυσαρέσκειας σε κραυγή διαμαρτυρίας και διεκδίκησης».

Για την αναγκαιότητα υπερψήφισης της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» και την καταψήφιση του δικομματισμού, μίλησε η υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος της ΝΑΣ, Χρυσούλα Τζουμανίκα, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Ματθαίου, Δημήτρης Σούκης και Κώστας Σαφράς. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμα ο υποψήφιος σύμβουλος της ΝΑΣ Πολύβιος Τσίρκας, αντιπροσωπείες του ΚΚΕ και του ΔΗΚΚΙ κ.ά.

Στο ψηφοδέλτιο της «Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης» συμμετέχουν οι: Αυγέρης Βασίλειος, Βαλαμώντη Λαμπρινή, Βαρυτιμιάδης Παναγιώτης, Βορέας Κωνσταντίνος, Γκούσκου Ευαγγελία, Δημουλά Μαρία, Ζώτος Γιάννης, Ηλιοπούλου - Πλαφουτζή Βασιλική, Θερμός Ανδρέας, Καραχάλιου - Σταθοπούλου Ζωή, Κουβαράς Παναγιώτης, Κρητικός Γεώργιος, Κυριαζέλου Γαρυφαλιά, Λατρώνη - Δημητρακογιάννη Ιωάννα, Μάμαλος Ανδρέας, Μαρακάκη - Αραπάκη Ολγα, Μαριώλη Ελένη, Μαστρογιάννης Δημήτριος, Ματθαίου Μαρία, Μοσχονάς Παναγιώτης, Μωυσιάδης Χρήστος, Νικολίτση - Ράγκου Στέλλα, Παναγιωτακόπουλος Ελευθέριος, Παντελάρος Βασίλειος, Ραπτάκης Χαράλαμπος, Σαφράς Κωνσταντίνος, Σούκης Δημήτριος, Σταυρόπουλος Ηλίας, Τζαβάρας Παναγιώτης, Τουμανίδου Αγγελική, Τριανταφυλλίδης Παναγιώτης, Τροχίδης Εμμανουήλ, Τσίφτης Κωνσταντίνος, Τσουκνίδας Κωνσταντίνος, Χαντζιάρας Κωνσταντίνος, Χρόνης Μενέλαος, Χρονόπουλος Πολυχρόνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ