Τετάρτη 9 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Τέρμα στην αλαζονεία (μόνο);... «Με ένα ισχυρό μήνυμα στις κάλπες των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, όχι μόνο στον πρώτο, αλλά και στο δεύτερο γύρο μπορεί να επηρεαστούν οι πολιτικές εξελίξεις και κυρίως να μπει τέρμα στην αλαζονεία και την ηγεμονική νοοτροπία του ΠΑΣΟΚ, το οποίο θέλει να ρυμουλκεί την Αριστερά, ενώ εφαρμόζει μια δεξιά εκσυγχρονιστική πολιτική» (Βίκτωρας Νέτας -ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)

Πόλωση - σωσίβιο: «Ο δικομματισμός παίζει συνειδητά με την πόλωση και δεν αγνοεί βεβαίως ότι υπονεύει, ότι νοθεύει τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Προέχει, όμως, η ενίσχυση του οπλοστασίου για την άλλη μάχη -αυτή που θα κρίνει ποιοι θα κυβερνήσουν την επόμενη τετραετία» (Κ. Ι. Αγγελόπουλος -ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)

Εμποροι ονείρων: «Κοιτώ τις αφίσες των υποψηφίων και διαβάζω στα πρόσωπα των υποψηφίων αυτό που επιθυμώ να ξεχάσω. Στην πλειοψηφία τους καθρεφτίζουν ό,τι έχουμε αφήσει πίσω μας και δεν επιθυμούσαμε να ξανασυναντήσουμε. Οι κύριοι, έτοιμοι να ανοίξουν τη σάμσονάιτ για να μας προτείνουν να υπογράψουμε μια νέα και με καλύτερους όρους ασφάλεια ζωής» (Μαρία Κατσουνάκη -ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)

Προαναγγελία μετεκλογικής θύελλας...«Προεκλογικές φωτιές ανάβει στην κυβέρνηση το προσχέδιο του Προϋπολογισμού του 2003, στο οποίο προαναγγέλλεται η κατάργηση 864 φοροαπαλλαγών. Λίγες ημέρες πριν από τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, αίσθηση προκαλεί η αναφορά στο προσχέδιο του 2003 ότι θα επανεξεταστεί το σύνολο των φορολογικών δαπανών προκειμένου να διατηρηθούν εκείνες που πραγματικά εξυπηρετούν τις ανάγκες της οικονομίας». (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ