Πέμπτη 10 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Θέλει θράσος να σε ρωτούν «πόσα λεφτά χαλάσατε για την προεκλογική σας εκστρατεία;» και συ για να στρεψοδικήσεις να εμφανίζεις τον Χαλβατζή σαν μεγαλοκαναλάρχη και μεγαλοεκδότη (!) που έχει «δική του» (!) εφημερίδα και τηλεόραση!

Ο κύριος με το κράνος διαθέτει πολύ τέτοιο θράσος. Πάνω από 1 δισ. δραχμές έχει σπαταλήσει μέχρι τώρα για να μας «ενημερώσει» ότι γεννήθηκε στην Κολιάτσου και ότι θέλει να γίνει δήμαρχος για να βρει χώρους για να βγαίνουν... οι σκύλοι βόλτα. Αλλά όταν τον ρωτούν (προχτές στον ΑΛΦΑ) για τον προεκλογικό χαρτοπόλεμο των εκατοντάδων εκατομμυρίων, εκείνος υποστηρίζει ότι «αναγκάστηκε» να πετά τα εκατομμύρια σαν τα μαρουλόφυλλα, επειδή ο Σπ. Χαλβατζής υποστηρίζεται από το «Ριζοσπάστη» και τον «902»...

Αν βέβαια υπήρχε το απαιτούμενο πολιτικό φιλότιμο, ο κύριος με το κράνος, θα ζητούσε από τα κανάλια και τις εφημερίδες που τον πριμοδοτούν προνομιακά, να αφιέρωναν χώρο για όλους τους υποψηφίους δημάρχους Αθήνας, και όχι μόνο για τα δικομματικά του «ενσταντανέ» με την κ. Μπακογιάννη. Θα έλεγε στα έντυπα και τα ΜΜΕ που τον «πατρονάρουν», να προβάλουν τις θέσεις όλων των υποψηφίων και να τις σχολιάζουν, βεβαίως, όπως κάνει ο «Ρ» και ο «902» με ΟΛΟΥΣ.

Ομως, από την εποχή του «ΣΑΜΙΝΑ» ήδη, είναι γνωστό ότι τέτοιο φιλότιμο δεν υπάρχει...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ