Πέμπτη 17 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Ισόβιοι προβοκάτορες!

Η κ. Ευγενία Ζέρβα, νυν υποψήφια με το ψηφοδέλτιο Φλωράτου στην Πάτρα, ήταν το 1998 στέλεχος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Είναι η ίδια που λίγες μέρες πριν, σε ανοιχτή επιστολή της (με ημερομηνία 26/9/2002), ομολογούσε ότι σε εκείνες τις εκλογές τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη και οι μεγαλοπαράγοντες του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα έδιναν εντολές σε αυτήν και σε άλλα μέλη του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή να μην ψηφίσουν τον Καράβολα (υποστηριζόμενο από το ΠΑΣΟΚ και τότε και σήμερα), αλλά τον Φλωράτο (υποστηριζόμενο από τη ΝΔ και τότε και σήμερα) για να μην περάσει ο Π. Κοσιώνης στο β΄ γύρο!

Γιατί το επαναφέρουμε στη μνήμη του αναγνώστη; Διότι αυτοί που και τότε και σήμερα έκαναν υπόγειες,... ισόγειες και... υπέργειες συναλλαγές με τη ΝΔ, είναι οι ίδιοι που - αν και πιάστηκαν στα πράσα! - μιλούν τώρα (όπως και τότε!) για «υπόγειες συναλλαγές» του ΚΚΕ με τη ΝΔ!

Αλλά έτσι συμβαίνει με τους προβοκάτορες. Δυο σταθερές έχουν: Πρώτον, πορεύονται πάντα με γνώμονα την αρχή «μια φορά προβοκάτορας, ε, τότε, μια ζωή προβοκάτορας». Δεύτερον, όταν η αλήθεια τους φτύνει κατάμουτρα, αυτοί κάνουν ότι βρέχει...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ