Σάββατο 26 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παραλειπόμενα

Τελικά, ο Β. Κεδίκογλου συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, παρά τις ...απειλές Γιαννόπουλου. Κανείς, δηλαδή, δεν τον παίρνει στα σοβαρά αυτόν τον άνθρωπο.

Και τώρα τα νέα της «διεύρυνσης». Κλείστε τα αυτιά σας, γιατί τα ονόματα παραείναι «ηχηρά». Παπανίκα - Κούρκουλα (ηθοποιοί), Φασούλας - Σακοράφα (πρώην αθλητές), Ασκητής (σεξολόγος). Τέλος.

Α, ναι. Ξεχάσαμε τον κ. Κοντογιαννόπουλο. Συγνώμη από τους ...«κεντροαριστερούς» ανά την επικράτεια.

Μάλιστα, η πρόταση να τεθεί στην κρίση της ΚΕ η υπόθεση Κοντογιαννόπουλου απερρίφθη πανηγυρικά. Αυτό είναι αποκλειστικό θέμα του προέδρου, αποφάνθηκαν ...δημοκρατικότατα οι «σύντροφοι».

«Εμείς σεβόμαστε τον ελληνικό λαό και θέλουμε να μπορούμε να τον κοιτάμε στα μάτια», είπε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός.

Αμέσως μετά, υποστηρίζει ότι η κυβέρνησή του εφαρμόζει την πολιτική της «προόδου, της ευημερίας, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής». Φανταστείτε να μην ήθελε να μας κοιτάει στα μάτια, δηλαδή, τι θέματα θα ακούγαμε!

Η αντιπολίτευση συνιστά «μέτωπο άρνησης», «άγνοιας», είναι «επικίνδυνη», ήταν μερικά από τα ...κοσμητικά του Κ. Σημίτη, χτες.

Αμέσως μετά, κάλεσε τα υπόλοιπα κόμματα να δώσουνε την προεκλογική μάχη με ...ευπρέπεια και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ με το ύφος και ήθος!

...Το γεγονός ότι ο Απ. Κακλαμάνης ακούστηκε χτες να καταφέρεται εναντίον των ομάδων και ομαδαρχών θα οφείλεται προφανώς ...στις δημοκρατικές διαδικασίες, που, όπως είπε ο πρωθυπουργός, ακολουθήθηκαν για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ