Τρίτη 5 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Υπολειτουργεί το νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Επίκαιρη Ερώτηση του Αγγελου Τζέκη

Την υπολειτουργία του νοσοκομείου Παπαγεωργίου καταγγέλλει ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης, με επίκαιρη Ερώτησή του, που κατέθεσε χτες για τους υπουργούς Υγείας Κ. Στεφανή και Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης Κ. Σκανδαλίδη.

Ενα σύγχρονο νοσοκομείο, η πλήρης λειτουργία του οποίου θα ανακούφιζε τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, αλλά και γενικότερα της Βόρειας Ελλάδας, υπολειτουργεί λόγω των μεγάλων ελλείψεων σε προσωπικό - ιατρικό, παραϊατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό, υπογραμμίζει ο βουλευτής του ΚΚΕ και σημειώνει: Κλινικές, όπως η Μαιευτική - Γυναικολογική, η Παιδιατρική, η δεύτερη Ορθοπεδική, η δεύτερη Καρδιολογική και άλλες, μολονότι είναι εξοπλισμένες με πανάκριβα μηχανήματα και διαθέτουν άρτια υλικοτεχνική υποδομή, δε λειτουργούν.

Ο Αγγ. Τζέκης ερωτά τους αρμόδιους υπουργούς πότε προτίθεται η κυβέρνηση να προσλάβει όλο το απαιτούμενο προσωπικό, όλων των ειδικοτήτων, ώστε να λειτουργήσουν όλες οι κλινικές του νοσοκομείου και να σταματήσει το απαράδεκτο φαινόμενο της μεταφοράς κλινικών από άλλα νοσοκομεία του ΕΣΥ προς αυτό, αλλά και πότε προτίθεται να το εντάξει πλήρως στο ΕΣΥ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ