Κυριακή 10 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το «καφενείο» του ΠΑΣΟΚ...

Την αισιοδοξία τους ότι το ΠΑΣΟΚ «θα ξανακερδίσει τη μάχη του καφενείου» - ότι, δηλαδή, θα καταφέρει να πείσει ξανά τον απλό κόσμο για τις «αγνές» προθέσεις του και την ορθότητα της πολιτικής του - εξέφρασε η ΝΕ Λάρισας του κυβερνώντος κόμματος στη συνεδρίαση όπου έγινε αποτίμηση των αποτελεσμάτων των πρόσφατων νομαρχιακών και δημοτικών εκλογών.

Μ' αυτό το πλευρό να κοιμούνται τα «στελέχια» του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλία, που φαίνεται ότι δεν πήραν το μήνυμα των τοπικών εκλογών, ή, αν το πήραν, «το 'γραψαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι». Βεβαίως, το να δηλώνει κάποιος πολιτικά αισιόδοξος την ώρα που δεν έχει ακόμα καθαρίσει από πάνω του το «φούμο» με το οποίο τον «έβαψε» η λαϊκή ψήφος, είναι δικαίωμά του.

Ολοι, όμως, αντιλαμβάνονται ότι το «μαύρισμα» του ΠΑΣΟΚ από την ψήφο του αγροτόκοσμου και των άλλων λαϊκών στρωμάτων της Θεσσαλίας, δεν είναι κάτι το προσωρινό, ή απλώς μια προειδοποίηση, αλλά μια συνειδητή πράξη πολιτικής καταδίκης ενός κόμματος, το οποίο έχει χάσει κάθε ίχνος ευαισθησίας και ενδιαφέροντος για τη μικρομεσαία αγροτιά και, γενικότερα, τη φτωχολογιά, μεταλλασσόμενο σ' ένα από τα πιο «σταθερά» κόμματα της πλουτοκρατίας στη χώρα μας...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ